Nieuws

04-04-2018 16:28

Inschrijving bodyLIFE Innovatie Award 2018 geopend!

bodyLIFE is al 30 jaar (sinds 1988) het toonaangevende vakblad voor de fitnessbranche in Europa. Inmiddels verschijnt bodyLIFE wereldwijd met, naast Nederland en Vlaanderen, ook uitgaven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Polen en sinds 2014 ook in India en China.

Als vakblad heeft bodyLIFE zich als doel gesteld om fitnessondernemers zo goed mogelijk te informeren over actuele trends en ontwikkelingen in de branche.
Binnen bodyLIFE besteden we als vanzelfsprekend dan ook veel aandacht aan nieuwe producten en concepten die zowel wereldwijd, maar met name de Nederlandse en Vlaamse markt betreden.

Om veelbelovende nieuwe initiatieven een steuntje in de rug te geven zijn wij in 2015 gestart met de bodyLIFE Innovatie Award. 
Inmiddels hebben we drie succesvolle edities achter de rug, en staan we aan de vooravond van de vierde editie. 

Eerdere winnaars van de bodyLIFE Innovatie Award waren;

  • Pixformance (2015),
  • FunXtion Interactive (2016) en
  • TRIBE Team Training (2017)  

Over de bodyLIFE Innovatie Award
De bodyLIFE Innovatie Award bestaat uit twee ronden, te weten een publieksronde en een vakjuryronde. In de publieksronde kan het publiek door middel van online voting haar stem uitbrengen op de genomineerden via de website www.bodylifeinnovatieaward.nl

De tien genomineerden die de meeste stemmen van het publiek ontvangen gaan door naar ronde 2; de vakjuryronde. In deze ronde mag elke genomineerde zijn product of concept pitchen voor een vijfkoppige vakjury. 
De valkjury bepaalt op basis van alle presentaties de winnaar van de bodyLIFE Innovatie Award 2018. 

Hoe kan ik deelnemen?
  • Graag verzoeken we je om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen om uw deelname aan de bodyLIFE Innovatie Award 2018 definitief te maken
  • Wij hanteren het criterium dat het product of concept van nominatie na 1 januari 2017 beschikbaar is gekomenvoor de Nederlandse markt  voor deelname aan deze editie van de bodyLIFE Innovatie Award.
  • De kosten voor deelname bedragen € 95,-. Hierbij inbegrepen zijn twee kaarten (t.w.v. € 49,- per stuk) voor de Dutch Fitness Awards op 3 juni in Evenementenhal Gorinchem. Bekende namen die acte de presence zullen geven tijdens de award uitreiking zijn o.a. Katja Schuurman, Maan, Valerio Zeno, Kim Kötter en Miss Nederland. Voor meer informatie over de award uitreiking klik hier.

Belangrijke data bodyLIFE Innovatie Award 2018: 
  • Inschrijven voor deelname aan de bodyLIFE Innovatie Award kan tot en met 13 april 2018
  • Van 16 april t/m 6 mei kan het publiek online haar stem uitbrengen op de genomineerden via de website www.bodylifeinnovatieaward.nl
  • De tien genomineerden met de meeste stemmen van het publiek gaan door naar ronde 2; de vakjuryronde. Deze vindt plaats op één dag  in de periode van 14 t/m 25 mei. Exacte datum nog niet bekend.
  • De bekendmaking van de winnaar van de bodyLIFE Innovatie Award 2018 vind plaats op zondagavond 3 juni 2018 in Evenementenhal Gorinchemen en maakt onderdeel uit van de Dutch Fitness Awards voor beste Fitnessclub van het Jaar en Beste Personal Trainer van het jaar.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen hebben neem dan contact op met Jordey de Joode op T 024 – 373 2585 of jordey@vanmunstermedia.nl

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

Graag verzoeken wij u het ingevulde inschrijfformulier vóór 13 april retour te sturen naar jordey@vanmunstermedia.nl