Nieuws

21-03-2018 16:44

MoveToLive overgenomen door Byloth

Dit is voor MoveToLive het moment een nieuwe weg in te slaan! Gedreven door passie voor de fitnessmarkt en jarenlange ervaring, is MoveToLive op zoek gegaan naar een partner om als sterke combinatie verder te gaan. Deze hebben zij gevonden in Byloth!

Byloth Fitness Equipment BV heeft de activiteiten en de medewerkers van MoveToLive overgenomen en zal vanuit haar kantoor te Utrecht de nieuwe combinatie voortzetten. De product portfolio en ervaring van Byloth sluit perfect aan op het aanbod van MoveToLive en de synergie tussen beide bedrijven zorgen voor een passend antwoord in de huidige markt. Als boutique-specialist met Stages, Freemotion en Torque, is het aanbod van MoveToLive de perfecte aanvulling op de fair-priced oplossingen van Byloth én het grote assortiment aan accessoires. Door het uitschakelen van elke vorm van tussenhandel en de jarenlange ervaring zorgt Byloth voor een goed geprijsd aanbod, mét een snelle beschikbaarheid van de goederen. Veel van de artikelen worden direct uit voorraad geleverd en tezamen met de overige oplossingen creëren ze een 'one stop shopping concept' voor een betaalbare prijs.

Neem een kijkje www.byloth.nl waar binnenkort de twee bedrijven ook op de website qua aanbod en 'look and feel' zullen samenkomen. Klantgerichtheid en kennis zijn de kernwaarden waarmee ze verder bouwen aan een betrouwbare organisatie waarbij advies en service centraal staan.