6 maanden geleden

BodyLIFE Innovatie Award 2019: beste nieuwe product van het jaar

6 maanden geleden
BodyLIFE organiseert dit jaar voor de vijfde keer de BodyLIFE Innovatie Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan het beste nieuwe product of concept in de fitnessbranche welke in het afgelopen jaar is geïntroduceerd in de Benelux.

Inmiddels zijn alle genomineerden voor de editie van 2019 bekend. Nu is de beurt aan jou. Het publiek – bestaande uit alle fitness professionals van Nederland – mag uit de genomineerden een top 10 van beste fitnessinnovaties samenstellen. Deze 10 kandidaten gaan vervolgens door naar ronde 2 waarin zij hun product moeten pitchen voor een vakjury.

Ga nu naar www.bodylifeinovatieaward.nl en breng je stem uit op jouw favoriete product of concept. Stemmen kan nog tot en met 31 oktober.

Hierbij een selectie van de genomineerden van 2019:
• Fitsnacks TV
• FunXtion Multiscreen Solution
• BODY BIKE OCEANIX
• Reflex-ON Brain Training
• Digital Boxing Training Assistant
• Virtuagym Connect
• PowerMama
• iVentri
• THP2 AfaScan
• European Fitness Academy

Ga naar de website voor alle genomineerden.

Over de BodyLIFE Innovatie Award

Deze award is een aanmoedingsprijs voor de beste nieuwe productintroducties van het afgelopen jaar en wordt voor de vijfde keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren Gymeyes (2018), Tribe Team Training (2017), FunXtion Interactive (2016) en Pixformance (2015).

De award bestaat uit twee rondes, te weten een publieksronde - waarin het publiek door middel van online voting de top 10 fitnessinnovaties bepaald - en een vakjuryronde - waarbij een vijfkoppige jury na pitches van de top 10 kandidaten de uiteindelijke winnaar aanwijst.

De BodyLIFE Innovatie Award 2019 wordt dit jaar opnieuw uitgereikt tijdens de Dutch Fitness Awards – voor de fitnessclub van het jaar en Personal Trainer van het jaar - op vrijdag 22 november 2019. Locatie van de awarduitreiking is de Fitfair in de Jaarbeurs Utrecht.

Tot eind oktober kan het publiek op www.bodylifeinnovatieaward.nl stemmen voor de top 10 fitnessinnovaties 2019.

Op vrijdag 22 november, op de eerste dag van Fitfair, zal de volledige top 10 pitchen voor de vakjury. Hiervoor wordt een podium ingericht op de beursvloer, waardoor de pitches ook voor de bezoekers toegankelijk zijn.

Aan het einde van de dag tussen 16:00 uur en 18:30 uur zal de uitreiking plaatsvinden van zowel de bodyLIFE Innovatie Award als de Dutch Fitness Awards.

Stem nu op het meeste vernieuwende product van dit jaar op www.bodylifeinnovatieaward.nl
Bedrijf

bodyLIFE Innovatie Award

Laatste artikelen van dit bedrijf