Artikel

10-07-2019 10:31

Happy Bodies op zoek naar franchisenemers

Happy Bodies Lifestyleclubs is opgericht in het voorjaar van 2015. Met de benodigde ervaring vanuit de fitnessbranche werd er op een andere manier naar deze markt gekeken. 

Dit resulteerde in 2015 in de eerste Happy Bodies Lifestyleclub. Een zogenaamd “boutique” fitnessmodel waar op 150 of 300 m2 een kleinschalig lifestyleconcept wordt aangeboden met “state of the art” apparatuur (Milon Cirkel) aangevuld met het Five concept voor bewegelijkheid en/of een kleine functionele zone.

Een uniek en snel dupliceerbaar totaalconcept waar de doelgroep “minder actieve sporters” zich aangetrokken en prettig bij voelt en op een laagdrempelige manier aan hun gezondheid kan werken. Het concept kent voor ondernemers een zeer interessant verdienmodel!

Door gebruik te maken van de juiste online en offline marketingstrategiën en er voor te zorgen dat alle processen en procedures die rondom het opstarten, monitoren en aansturen van een studio nodig zijn strak te organiseren, door deze volledig uit handen van de ondernemer te nemen zodat die zich volledig kan focussen op de groei van zijn of haar club, is Happy Bodies in staat gebleken in korte tijd snel te kunnen groeien.  

Met inmiddels 7 eigen clubs, 5 franchiseclubs en dit jaar nog 4 tot 6 nieuw te openen franchiseclubs, is deze nog relatief jonge maar zeer ambitieuze “telg” binnen de boutique fitnessmarkt op weg om een serieuze speler in de branche te worden.    

Ook interesse om in een eigen franchiseclub? Neem voor meer info contact op via franchise@happybodies.nl of telefonisch met Jack van Hoof: 06 2702 0037.     
Algemene voorwaarden | privacy statement