Artikel

01-06-2018 10:26

Fit3D scanner biedt meerwaarde voor klanten

Goed trainings- en voedingsadvies geven, daarin zit een steeds grotere waarde voor de fitnesssector. Een handig instrument om de beleving hieromheen te vergroten is de fit3D scanner. Door hiervan gebruik te maken, krijg je een perfecte 3D-scan waarmee de sporter zijn lichaam nog beter leert kennen en zijn vooruitgang goed inzichtelijk krijgt.

Een aansprekend voorbeeld, waar de fit3D scanner écht het verschil voor de klanten maakt, is Vitaal Sportvoeding, een speciaalzaak in voedingssupplementen. Zij gebruiken de scanner in hun winkel  voor specifieke metingen bij klanten. De unieke informatie uit de scan wordt daarna gebruikt voor advies op maat.

Meerwaarde klant
Bij Vitaal Sportvoeding deden ze de metingen bij hun klanten eerst handmatig. Nu ze de scan gebruiken beschikken ze over specifiekere data en kunnen ze de klanten veel beter volgen. Het resultaat voor de klant: goed advies op maat dat past bij de (sport)behoeften. Daarnaast vinden klanten het interessant om via een 3D-scanner hun voortgang te meten. Ze krijgen zo beter inzicht in hoe hun lichaam er fysiek voorstaat.

Meerwaarde ondernemer  
Naast dat de fit3Dscan er catchy uitziet in de winkel, past het goed binnen de filosofie van Vitaal Sportvoeding. Ze bieden graag topservice waarin ze de klant van perfect advies op maat voorzien. De output van de fit3D scanner helpt hier zeker bij.

Benieuwd hoe de fit3D scanner bij Vitaal Sportvoeding echt het verschil maakt? Je ziet het in onderstaand filmpje.