1 jaar geleden

Precor keert terug naar FIBO 2023 en introduceert nieuwe innovaties

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Precor keert voor het eerst sinds 2019 terug naar FIBO en presenteert een verscheidenheid aan nieuwe en opwindende producten.

Op stand 6B81 zal Precor de nieuwe StairClimber presenteren, ontworpen voor sporters van alle groottes en fitnessniveaus. De StairClimber maakt deel uit van de 800-lijn en is verkrijgbaar in Black Pearl of Storm Grey. De cardiomachine beschikt over gebruiksvriendelijke in- en uitstapplatforms, gepatenteerde Dynamic Step Control die een constante cadans genereert die is aangepast aan de grootte en snelheid van de sporter, en een indrukwekkend cadansbereik van 20 tot 165 stappen per minuut.

“Innovatie zit in het DNA van Precor; we ontwikkelden 's werelds eerste elliptische crosstrainer en 's werelds eerste adaptieve bewegingstrainer, en we waren ook de eersten die de snelstartknop uitvonden', zegt Frank O'Rourke, senior vice president global sales bij Precor.

“De FIBO-bezoekers zullen als eersten zien hoe we nieuwe technologieën gebruiken om de volgende generatie producten te ontwikkelen, allemaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en de klanten van onze klanten. Precor presenteert zijn nieuwe StairClimber op FIBO 2023 en biedt één gelukkige bezoeker de kans om er een te winnen.”

Design waarbij de mens centraal staat
Precor heeft meer dan 40 jaar ervaring met het produceren en leveren van commerciële fitnessapparatuur met meer dan een miljard trainingen in meer dan 100 landen.

Precors unieke benadering van ontwerp en ontwikkeling stelt zowel de gebruiker als de sporter op de eerste plaats. Gegevensgestuurde ontwikkeling en uitgebreide laboratorium- en veldtesten zorgen voor de beste duurzaamheid, ergonomie en onderhoudsgemak.

O'Rourke stelt: “Kwaliteit is onze topprioriteit. De ingenieurs en productontwikkelingsteams van Precor hebben de beste ontwerpen en systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat we producten van de hoogste kwaliteit leveren. Het is wat ons onderscheidt, en een van de redenen waarom we producten niet overhaast op de markt brengen: we moeten er zeker van zijn dat ze bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden over de hele wereld. Als ze niet slagen, komen ze gewoon niet in productie.”

De nieuwe StairClimber van Precor is voorafgaand aan de release grondig getest, waaronder 30 afzonderlijke rapporten en meer dan 10.000 uur laboratorium- en veldtesten. Dit omvatte duurtesten met meer dan 10 miljoen stappen zonder falen en meer dan twee maanden lang dagelijks sproeien met een liter zoutoplossing.

Bewezen duurzaamheid
De Resolute Strength-lijn van Precor, gelanceerd in 2020, zal ook te zien zijn op FIBO 2023. De collectie omvat 21 machines: 10 voor het bovenlichaam, acht voor het onderlichaam en drie voor de core. Meer dan 200 klanten en marktleiders waren betrokken bij een pre-market onderzoek en elk product in de lijn is meer dan een jaar in de praktijk getest - langer dan enig ander product in de geschiedenis van Precor. Dat omvatte vijf maanden non-stop zwaar tillen, het testen van elk product tot 6 keer de totale belasting van de gewichtstapel en het doorlopen van meer dan 1,2 miljoen cycli van duurzaamheidstests op de vinyl pads.

O'Rourke vervolgt: “We zijn erg enthousiast over onze deelname aan FIBO en nog meer over de toekomst van Precor. Om onze nieuwe innovatie te bekijken, moet je langs de stand komen! Eén ding kan ik met zekerheid zeggen: Precor gaat weer doen waar het goed in is, namelijk het produceren van betrouwbare commerciële fitnessapparatuur en het voorzien in de behoeften van onze klanten door middel van een uitgebreide, praktische en adviserende partnerschapsaanpak.”

De fabrikant en leverancier van eersteklas fitnessapparatuur organiseert ook een prijsvraag om een ??van zijn gloednieuwe StairClimbers te winnen, en de aanwezigen krijgen de gelegenheid om de nieuw aangestelde CEO van Precor, Dustin Grosz, en Senior Vice President of Global Sales, Frank O' te ontmoeten. Rourke (lees meer over haar aanstelling in dit bericht).

Bezoek Precor op FIBO 2023 in stand 6B81 om de nieuwe innovaties te zien, ons nieuwe team te ontmoeten en deel te nemen aan de StairClimber-wedstrijd. Als u FIBO niet kunt bijwonen maar wel meer wilt weten, neem dan contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger voor meer informatie.
 
precorFIBO
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf