2 november 2022

Win een driedaagse reis naar Finland voor twee personen om de Finse manier van ondernemen in de fitness te ontdekken

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
2 november 2022

Groeten uit Finland!

Het bedrijf WiseNetwork ontwikkelt CRM-gestuurde systemen voor verschillende industrieën, bijvoorbeeld golfclubs, sportscholen, festivals en sportentertainmentorganisaties. We leren altijd, de naam van ons bedrijf komt ook van het idee dat al onze activiteiten leiden tot - een wijs netwerk van belanghebbenden - onze klanten stellen ons voor uitdagingen die we aangaan door tools voortdurend te blijven ontwikkelen.

De sportschoolbranche in Nederland is een van de pioniers in de hele wereld en wij vragen dan ook graag uw tijd om ons er meer over te vertellen. Als beloning voor uw inspanningen ontvangt u een uitgebreid rapport van de onderzoeksresultaten, welke u kunt gebruiken bij het plannen van uw informatiesysteemoplossingen in de toekomst.

Onder de respondenten verloten we één driedaagse reis naar Finland voor twee (inclusief vluchten, accommodatie, reizen in Finland en maaltijden). In Finland maak je kennis met de Finse manier van het opereren van een sportschool. Het niveau van digitalisering in de fitnessbranche in Finland is wereldwijd gezien hoog.

Wij danken u voor uw tijd en laten we hopen dat we elkaar in Finland ontmoeten! Klik hier voor de enquête!

Met vriendelijke groeten,

Joni Meskanen
Chief Business Officer - WiseNetwork

Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf