1 jaar geleden

Precor in de etalage gezet door Peleton

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Peloton heeft een einde gemaakt aan zijn rampzalige poging om Precor om te dopen tot Peloton Commercial en kondigt aan dat het in de toekomst zal opereren als Precor en zal worden opgericht als een volledige dochteronderneming van Peloton.

VP van Peloton Commercial, Betsy Webb, legt haar functie neer die ze sinds 2021 bekleedde en zal op 6 januari 2023 de nieuwe interim-CEO, turnaround-specialist Dustin Grosz, overdragen zo werd op 12 december bekend gemaakt door Peleton.

Men denkt dat de verhuizing een indicatie is dat Peloton zich voorbereidt om Precor te versterken en te verkopen.

Grosz heeft 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, waaronder als president en COO van Core Health and Fitness en president en CEO van StairMaster. Men verwacht dat deze verandering aangeeft dat Peloton zich voorbereidt om Precor te versterken en te verkopen.

Bij Core H&F, herstructureerde hij naar een bedrijf met een omzet van $ 180 miljoen. Voordat hij bij Core Health and Fitness kwam, was Grosz president en COO van Star Trac van 2011 tot 2019 en was hij president en CEO van StairMaster van 2010 tot 2011, waar hij in het eerste jaar van zijn management een slecht presterende productlijn transformeerde.. Daarnaast bekleedde Grosz van 2006 tot 2010 verschillende functies bij Nautilus Inc. Hij heeft een brede ervaring, met name op het gebied van wereldwijde toeleveringsketen en distributie, productie, informatiesystemen en inkoop in Azië.
 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf