2 weken geleden

BATEN - Fitness.be

Eric Vandenabeele
Directeur Fitness.be
2 weken geleden
Als we de baten van fitnessbeoefening op een rijtje zetten, is de investering in een fitnessabonnement eigenlijk minimaal.

De potentiële impact van fitnessbeoefening is onwaarschijnlijk groot.  Niet enkel op de eigen gezondheid en het eigen fysiek en mentaal welbehagen, maar eveneens op de volksgezondheid en onze economie. De return on investment welke een individuele of collectieve investering in regelmatige fitnessbeoefening met zich meebrengt is gigantisch.

Ontelbare publicaties bewijzen het belang van regelmatig en gecontroleerd bewegen zoals aangeboden in onze clubs en door onze professionals.  Bedrijven welke fitness promoten en/of introduceren op de werkvloer voor hun medewerkers zien talrijke voordelen.  Tijdens het meest recente event van Fitness.be werden beide topics op een boeiende manier voorgesteld.  Dr. Sébastien Vermeulen, auteur van ‘De Huisarts 2.0.’ sprak over de noodzakelijke preventieve gezondheidszorg en de rol welke een arts daarbij kan spelen.  Serge Haubourdin, voormalig topsportcoach en prof aan de universiteit van Madrid, toonde hoe we met een gerichte aanpak een grote invloed kunnen hebben op het welzijn van werkgevers en werknemers.  Een kleine investering voor bedrijven met een grote return.  Via onderstaande QR-code kan je enkele impressies bekijken van het event.

Hou je fit,
Eric

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Eric Vandenabeele

Bedrijf

Fitness.be

Laatste artikelen van dit bedrijf