HelisportsBent u op zoek naar fitnessapparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Als fitnessprofessionals houden we ons al meer dan 15 jaar bezig met het importeren en verkopen van crosstrainershometrainersloopbandenroeimachineshomegymskettlebells en vele andere soorten kracht- en fitnessapparatuur, voor thuis en zakelijk gebruik. De meeste bestellingen worden gratis geleverd door onze eigen bezorgdienst- wanneer het ú uitkomt.

Bent u een personal trainer en op zoek naar extra klanten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om gratis te adverteren op PersonalTrainers.nl!

Wat zijn de voordelen?

  • Adverteren op PersonalTrainers.nl is gratis!
  • Een grote schare potentiële klanten door heel Nederland en België.
  • Helisports verwijst haar klanten die geïnteresseerd zijn in een personal trainer door naar PersonalTrainers.nl.
  • Kortingen op aankoop van fitnessapparatuur bij Helisports International, voor u en uw klanten!

Zakelijk bestellen Wilt u op de zaak een fitnessruimte inrichten? Wij helpen u hierbij graag bij het uitzoeken van de juiste apparatuur tot het indelen van de ruimte. Het plaatsen van bestellingen maken we u als klant zo gemakkelijk mogelijk. Wij bieden u bij het plaatsen van grote aantallen of meerdere producten méér korting aan. 

Personal trainers Bent u personal trainer? Word lid van het netwerk van personal trainers op www.personaltrainers.nl en profiteer van 15% korting op uw aankopen bij Helisports. 

Sportschool Heeft u een sportschool en bent u op zoek naar de beste prijs/kwaliteit? Op zoek naar Halterstangen, Schijven, Functional Training en MEER? Neem dan contact met ons op! Wij garanderen de beste prijzen, snelle levering en beste service. 

LifeSpan Workplace op het werk Zou u meer willen bewegen op de werkvloer? Vraag vrijblijvend een offerte voor meerdere Workplace producten of vraag een gratis proefplaatsing aan. www.helisports.nl/proefplaatsing 

Fysiopraktijk Met de LifeSpan Pro lijn bieden wij een prachtig cardio aanbod voor fysiopraktijken. Daarnaast hebben wij veel klein fitnessmateriaal zoals medicine ballen, kettlebells, single stations en MEER! 

Neem vrijblijvend contact op via martijn@helisports.nl

Helisports


H.J.E. Wenckebachweg 83
1096 AL
Amsterdam
Nederland
T: 020 - 6 939 939

Content van dit bedrijf

Bent u op zoek naar fitnessapparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!