FitmanagerMissie

De missie van Fitmanager is om ervoor te zorgen dat door middel van technologie en automatisering een gezonde lifestyle voor iedereen toegankelijk is. Met de software en de app van Fitmanager zorgen wij ervoor dat ondernemers en zijn of haar klanten zich kunnen focussen op de training, de onderneming en hun passie.

Geef je business een boost met Fitmanager!

Fitmanager is een innovatief online software systeem voor ondernemers in de Fitness & Health. De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, Crossfit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!

Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.

Omdat Fitmanager een all-in-one oplossing is bespaar je aanzienlijk veel tijd, genereer je moeiteloos meer omzet en heb je een professionele uitstraling naar jouw leden en klanten.

Fitmanager geeft een boost aan jouw business!

Fitmanager


Damrak 381
1012ZN
Amsterdam
Nederland
T: 085-1301656

Content van dit bedrijf

Nederlandse startup Fitmanager bundelt krachten met Eversports om Europa te veroveren
Fitmanager Zomeractie: Chillen of aan de bak
Fitmanager 2.0, de nieuwe vorm van ontzorgende software
Fitmanager nu 'Mobile First'
Hoe twee jonge ondernemers de wereld proberen te veroveren en te veranderen