Start2Move


Snelst groeiende NL Actief erkende opleidingscentrum Start2Move helpt cursisten bij het opbouwen van een professionele carrière in de sport-, fitness- en health branche door het aanbieden van vakgerichte opleidingen en cursussen in heel Nederland.
Het docententeam van Start2Move heeft zich als doel gesteld de cursist letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar (nog meer) succes op de arbeidsmarkt!

Met een ruim aanbod in opleidingen, locaties en docenten zit er altijd een passende opleiding/cursus voor jou tussen!

Wat maakt Start2Move uniek?

Branche-organisatie NL Actief (voorheen Fit!vak) heeft Start2Move getoetst op kwaliteit en betrouwbaarheid door de externe instantie LERF. Daarnaast is Start2Move door het CRKBO getoetst op de onderdelen zorgvuldigheid, kenbaarheid, rechtszekerheid en redelijkheid. De beroepsopleidingen kunnen worden afgesloten met een nationaal en internationaal erkend diploma (o.a. EREPS, NL Actief). Ook is Start2Move erkend door branche-organisatie Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

  • Hoogste slagingspercentages

Het docententeam van Start2Move bestaat uit hoogopgeleide, enthousiaste docenten uit het werkveld en het onderwijs. Een aantal van hen is daarnaast werkzaam als examinator voor NL Actief en betrokken bij de ontwikkeling van de verschillende opleidingen. Wij zijn hierdoor direct betrokken bij de laatste ontwikkelingen en weten exact wat er op het examen verwacht wordt. De afgelopen jaren heeft Start2Move landelijk een bovengemiddeld slagingspercentages (>80%) voor de opleidingen NL Actief Fitnesstrainer A en B behaald.

  • Deskundige, persoonlijke begeleiding

De docenten van Start2Move hebben vrijwel allemaal een HBO of universitaire studie gevolgd en een onderwijsachtergrond en zijn daarmee geschoold om de cursist begeleiding te bieden die aansluit bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Daarnaast hebben ze ruime ervaring opgedaan in het werkveld, zodat ze exact weten wat er van de cursist wordt verwacht. De cursisten van Start2Move beoordelen de kwaliteit van het docententeam met een ruime 8.

  • Digitale leermiddelen

Als cursist van Start2Move heb je niet alleen toegang tot onze unieke online leeromgeving e-Connect met daarin o.a. diverse lesinhouden, powerpoints en video's. Bovendien bieden wij bij onze opleidingen gratis toegang tot de online oefentool e-Quest en de Start2Move app. Daarnaast kan je gratis deelnemen aan online webinars en gebruik maken van onze online chat. Daarnaast is het -in overleg-mogelijk een aangepast leertraject te volgen aansluit.

  • Flexibele instroom

Gemiste lesdagen kunnen -op basis van beschikbaarheid- kosteloos worden ingehaald. Daarnaast is het -in overleg-mogelijk een aangepast leertraject te volgen aansluitend bij jouw wensen en mogelijkheden. Naast de reguliere lesdagen is ons kantoor telefonisch, per mail en via de chat bereikbaar voor (inhoudelijke) vragen. Voor vragen over je stage of examen kan je 5 dagen in de week terecht bij onze stagecoordinator.

Er is altijd een locatie bij jou in de buurt! Start2Moves is met meer dan 48 opleidingslocaties in Nederland het grootste NL Actief erkende opleidingscentrum van Nederland. Met locties o.a. in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Goes, Groningen, Heerenveen, Leiden, Leusden, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Waalwijk en Zwolle. Op alle locaties zijn koffie en thee bij de prijs inbegrepen.

Het hoofdkantoor van Start2Move is gevestigd in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Op deze locatie beheert en exploiteert Start2Move bovendien het Landstede fitnesscentrum.

Start2Move


Hogeland 10
8024 AZ
Zwolle
Nederland
T: 085 0604 303