21 november 2016

Beweegcoach kan nu gekoppeld worden met meerdere activitytrackers

John van Heel
Directeur
21 november 2016
Steeds meer mensen ontdekken de waarde van het gebruik van een activitytracker, de laatste jaren is de verkoop met duizenden procenten gestegen. Voor trainers, personal trainers en coaches is het wel lastig om mensen met behulp van activitytrackers in hun dagelijks beweegpatroon te coachen. Slechts enkele activitytrackers bieden de mogelijkheid voor een coach om mee te kijken en verschillende klanten hebben verschillende activitytrackers.

FitCoach heeft jaren gewerkt met een activitytracker van FitLinxx, de pebble en bood daarbij een coach platform. Het nadeel was dat klanten met andere activitytrackers niet begeleid konden worden. De laatste 12 maanden is gewerkt aan een nieuwe applicatie voor de beweegcoach, waarin het nu mogelijk is om 10 verschillende activitytrackers te koppelen. De beweegcoach kan over de schouder meekijken en coachen, maar het coach platform ondersteund de beweegcoach door geautomatiseerde beweegcoach berichten te sturen naar de deelnemer en coach, o.a. als record verbroken zijn.

De beweegcoach is te verbinden met de volgende activitytrackers en Apps: FitBit, Garmin, Moves, FitBug, Jawbone, Polar, Misfit en Withing. 

Als beweegcoach kan je nu mensen 24/7 op afstand begeleiden, ongeacht welke van deze activitytrackers of apps ze hebben. Tevens kan je mensen met verschillende activitytrackers en apps 
samen in een beweegchallenge zetten.

E-health krijgt met deze nieuwe Beweegcoach applicatie een zeer practische en waardevolle invulling.

Voor meer informatie en de brochure, mail naar info@fitcoach.nl
Auteur

John van Heel