7 jaar geleden

KNKF, Dutch Strength en Opleidingen 2000 werken samen

7 jaar geleden
Krachttraining is op dit moment populairder dan ooit voor Personal Trainers, Crossfitters, fitnesscentra, revalidatietrainers en zelfs afslankcoaches. Het bewezen nut van een goede krachttraining wint enorm terrein.

Na een intensieve tijd van ontwikkeling en afstemming is op de Fitness & Wellness Top de samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessfederatie (KNKF), Dutch Strength en Opleidingen 2000 met een stevige handdruk bezegeld.  
Tom Bruijnen, eigenaar Dutch Strength, en Tim Schoormans, eigenaar Opleidingen 2000, hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de opzet. Vanaf november zullen zij maar liefst 3 KNKF-erkende krachtopleidingen gaan aanbieden.
  
Opzet
Op 19 november start de KNKF erkende opleiding Gevorderd Krachttrainer. Hierin wordt vooral het wat en hoe behandeld van de principes van krachttraining en daaraan gerelateerde onderwerpen, zoals uitvoeringsmodaliteiten van oefeningen met eigen gewicht, halters of andere externe weerstanden. Hierbij worden de Dutch Strength methoden en principes geïntegreerd, die in de praktijk hun effectiviteit hebben bewezen. De cursist gaat intensief getraind worden in zowel theorie als praktische eigen vaardigheid. Zodat men naast de vakkennis ook de bewegingen zelf beheerst en de werkwijzen en methoden in de praktijk heeft meegemaakt. Als je de opleiding Gevorderd Krachttrainer afgerond hebt en coach in de krachtsport wilt worden, dan kun je je verder met de specialisaties Krachttrainer-A en Krachttrainer-B. Al deze opleidingen zijn verbonden aan de KNKF. Bij slagen ontvang je dan ook KNKF-erkende diploma’s.
 
Populair
De opleiding wordt gelanceerd in een periode waarin het type deelnemer breed zal zijn.
Fitnesstrainers, personal trainers, crossfitters, bodybuilders, gewichtheffers, sterke mannen, meerkampatleten, powerlifters. Allemaal zijn zij gebaat bij de kennis en kunde die je in deze kwalitatieve opleiding zult opdoen.
Ook trainers uit andere sporten waarin krachttraining ondersteuning biedt, mogen deze opleiding niet missen.
 
Top krachttrainers
De opleiding wordt verzorgd door krachttrainers die al vele jaren zelf actief de krachtsport beoefenen. Zij begeleiden zowel recreatieve sporters als het wereldkampioenschapsniveau.

Dutch Strength, opgericht door Tom Bruijnen, zorgt voor de hoge kwaliteit van de opleiding en de docenten. Tom heeft al meer dan 35 jaar ervaring met krachttraining, meer dan 30 jaar ervaring als trainer en meer dan 20 jaar ervaring als docent. Hij heeft meerdere topsporters begeleid in hun loopbaan op wereldniveau in het kader van revalidatie en prestatie. 

Opleidingen 2000 staat al bijna 20 jaar bekend als kwalitatieve opleider in de fitnessbranche en was voor de KNKF en Dutch Strength de ideale partner om deze opleiding in de markt te zetten.
 
Meer informatie
Nederland is er klaar voor. Zorg dat je er op tijd bij bent. De eerste KNKF erkende opleiding Gevorderd Krachttrainer gaat plaatsvinden in  Amsterdam op 19 november, 26 november en 17 december.
Komende week zijn alle details bekend. Wil jij deze als eerste te horen krijgen zodat je de boot niet mist? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar info@opleidingen2000.nl en we sturen je alle informatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Opleidingen 2000