7 jaar geleden

Strike your best fle-xx pose

Matrix Fitness
Marketing Manager
7 jaar geleden
Vlak voor het betreden van de beursentree, via de rode loper richting een indrukwekkend toestel… Nog niet eerder live gezien of geprobeerd… Wat is precies de bedoeling?!

Het publiek van de Fitness & Wellness Top 2016 kon er niet omheen: de primeur van het fle-xx circuit. En wat is de beste manier om kennis te maken met een nieuw concept? Juist, het zelf proberen! Verschillende bezoekers namen de uitdaging aan en demonstreerden tijdens de beurs hun beste ‘fle-xx pose’.

Door onze hedendaagse zittende levensstijl neemt de flexibiliteit af terwijl dit, samen met kracht en uithoudingsvermogen, juist een belangrijk onderdeel is van onze fysieke fitheid. Ook is onze zittende levensstijl vaak de oorzaak van rug-, nek- en schouderklachten. Matrix Fitness komt met de oplossing: fle-xx. Het innovatieve concept dat gewrichten en spieren weer soepel maakt en waardoor de flexibiliteit en lichaamshouding verbetert. 

Het fle-xx circuit bestaat uit 8 elementaire toestellen met specifieke oefeningen die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en een verkeerde houding verhelpen.Een fle-xx training is eenvoudig, effectief en duurt niet langer dan 15 minuten. 

Ik wil graag kennismaken met fle-xx
Bent u niet in de mogelijkheid geweest fle-xx zelf te ervaren tijdens de F&W Top? Of wilt u graag meer weten over dit nieuwe concept? Neem contact op met Matrix Fitness via marketing@matrixfitness.nl of via +31 (0) 30 24 45 435.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Matrix Fitness