29 june 2016

bellicon Academy - Verschillende trainingen voor alle doelgroepen

Remy Draaijer
Redacteur
29 june 2016

Wist je dat wij bij bellicon diverse trainingslessen voor mannen en vrouwen van alle leeftijden aanbieden? Deze lessen zijn van verschillende intensiteit en staan voor gezondheidsgerichte beweging, waarbij je balans, coördinatie, uithoudingsvermogen, conditie en lichaamshouding verbetert. Bovendien helpt het bij gewichtsbeheersing. Bewegen op de bellicon® heeft meerdere positieve effecten op lichaam en geest, en het is ook nog eens ontzettend leuk en wordt je er blij van.

Lessen & workshops
Geen enkele trainingsvorm is zo divers als een training op een bellicon®. Het team van bellicon experts hebben hun trampoline opnieuw uitgevonden door middel van een set trainingsregimes. Deze trainingen zijn gecategoriseerd in verschillende trainingslessen, namelijk: 'bellicon Move', 'bellicon Bounce' en 'bellicon Circle'.

bellicon Move
bellicon Move is een holistisch en algemene gezondheidsbevorderende training, waar uiteraard veel ruimte is voor plezier. Bovendien wordt de nadruk gelegd op de juiste lichaamshouding en balans. De bellicon Move training is tevens geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, beperkingen of ziektes. Bij het bellicon Move programma ligt de nadruk voornamelijk in het op een gemoedelijke manier oefenen van de balans en de coördinatie. Daarnaast is de les ontwikkeld om op een plezierige manier aan lichaamsbeweging te doen en ervoor te zorgen dat jouw energie en vitaliteit een boost krijgt.

Voor wie is bellicon Move?
De bellicon Move lessen brengen veel gezondheidsvoordelen voor degenen die graag een leuke vorm van lichaamsbeweging willen ontdekken en graag fit en gezond willen blijven. De lessen zijn ontzettend divers, met veel verschillende oefeningen, wat gegarandeerd een plezierige training oplevert! De lessen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor elke leeftijd.

Meer informatie over bellicon move vind je hier.

bellicon Bounce
bellicon Bounce is een innovatief en modern groepsfitness en trainingsconcept met een vooraf samengesteld bewegingsprogramma. De lessen bestaan uit een combinatie van verschillende segmenten en het aan de ene kant bevorderen van het uithoudingsvermogen en aan de andere kant het opbouwen van spierkracht. Speelse elementen van dansen en een verscheidenheid aan combinatie-oefeningen vullen dit ontzettend leuke en spannende bellicon Bounce concept aan. Ondanks dat het een intensieve training is, moet je vooral genieten van de hoge fun factor van deze workout.

Voor wie is bellicon Bounce?
De bellicon Bounce lessen zijn goed voor jonge mensen, maar ook voor mensen die jong van geest zijn. Voor mensen die graag hun fitness niveau en uithoudingsvermogen willen verbeteren tijdens een reguliere intensieve training. Een typische Bounce les is gericht op het verbranden van calorieën, het verbeteren van het uithoudingsvermogen, strakker in je vel zitten, en niet onbelangrijk: het versterken van spierkracht. Terwijl je geniet van de zachte en subtiele uitwerking die de bellicon® op jouw lichaam heeft, waarbij cellen nieuw leven wordt ingeblazen en je zelfperceptie en kwaliteit van leven verbeteren. Een bounce les is simpelweg levendig en stimulerend en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Meer informatie over bellicon bounce vind je hier.

bellicon Circle
Het bellicon Circle trainingsprogramma is letterlijk een HIIT, een high intensity interval training, waarbij je in een groep samen met een partner traint en wederzijdse motivatie en aanmoediging onderdeel zijn van een totaaltraining en je elkaar motiveert om tot het uiterste te gaan. Deze veelzijdige trainingsmethode is een totale lichaamstraining bedoeld om spiermassa te vergroten en dus toegespitst op sportieve en athletische deelnemers. Kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en tijdssequenties behoren tot de integrale elementen van een bellicon Circle training. 

Voor wie is bellicon Circle?
De bellicon Circle training is een praktische high intensity cirkel training, voornamelijk bedoeld voor mensen die doorgaans een hoog fitness niveau hebben. De nadruk ligt hier specifiek op kracht en conditie oefeningen toegepast op de bellicon® trampoline. De Circle training verhoogt jouw grenzen.

Meer informatie over bellicon® circle vind je hier.

Locaties

De trainingen worden op meerdere plaatsen in Nederland gegeven. 
Waaronder in Zandvoort bij bellicon Nederland op locatie, klik hier voor meer informatie.
De website en facebookpagina worden met regelmaat aangevuld met nieuwe adressen waar trainingen worden gegeven. Hou beiden goed in de gaten! 
Klik hier voor alle locaties in Nederland. 

Educatie & instructie 
De basisopleiding voor fitness instructeurs en therapeuten is uitgebreid, diepgaand en wereldwijd gecertificeerd. Gebaseerd op deze kennis, bieden wij meerdere opleidingen, waaronder bellicon Move, bellicon Bounce en bellicon Circle. Met een diploma als bellicon trainer, kunnen nieuwkomers een nieuwe carrière opbouwen terwijl personal trainers en (fysio)therapeuten hun aanbod kunnen uitbreiden om nieuwe klanten aan te trekken.
Instructeur worden? Klik hier voor meer informatie. 

Interesse?
Heb jij interesse in onze lessen kijk dan hier voor alle locaties, staat jouw sportschool hier niet tussen en vind jij dat jouw sportschool ook bellicon groepslessen zou kunnen aanbieden, laat het ons dan weten! Als jij graag trainer wilt worden en een opleiding wil gaan volgen, horen wij dat  graag van je. Wij zijn op zoek naar enthousiaste fitnessclubs, personal trainers en (fysio)therapeuten die ons nieuwe trainingsconcept willen proberen, zodat iedereen door heel Nederland lessen kan gaan volgen.

Meer weten? Neem contact met ons op via de mail of telefoonnummer +31 (0)23 57 318 35.

Auteur

Remy Draaijer