8 may 2016

Online Marketing Services

8 may 2016
Greinwalder & Partner lanceert state of the art platform



Online Marketing is inmiddels een cuciaal maar ook zeer complex deel van vrijwel elk marketing- en communicatieplan. Content, E-mail marketing, Facebookadvertenties, nieuwsbrieven, apps, social media; de mogelijkheden op dit gebied zijn schier onuitputtelijk. Als specialist voor consulting en marketing voor de fitnessbranche lanceert Greinwalder & Partner een state of the art platform om de omgeving via de juiste kanalen te informeren en online de aandacht te geven die een onderneming verdient.



De online Marketing Services bestaat uit diverse modules met een responsive website als basis. Deze is eenvoudig te onderhouden met een content management systeem. De moderne uitstraling met de nieuwste geraffineerde techniek die rekening houdt met kneepjes van het fitness-marketing vak maakt elke website uniek. Rekening houdend met de positionering kiest een club uit diverse lay-outs met een uitstraling in de richting van lifestyle, gezondheid of familie. Dankzij de enorme bibliotheek met meer dan 3.000 afbeeldingen is er geen gedoe meer met zoeken naar afbeeldingen en fotorechten.

Via het eenvoudig te bedienen systeem is een update van het lesrooster binnen een minuut gebeurd. Nieuwsberichten worden via Facebook Connect met een simpele klik automatisch gepubliceerd op de Facebook Fanpage. Diverse spannende apps vullen het programma aan. Hiermee worden leads gegenereerd, nieuwe klanten geworven en leden enthousiast gemaakt.  De belangrijkste social media platformen zijn opgenomen in de Online Marketing Services. Hiermee worden niet alleen nieuwe klanten bereikt, maar verbetert ook het imago van een club.

Greinwalder & Partner staat bekend om zijn creatieve fitnesscampagnes zoals Fit in 5 weken. Om deze een extra boost te geven, kunnen desgewenst Facebook- en Adwordsadvertenties beheerd en geoptimaliseerd worden op response en kosten. Tot slot zal de content Service een opluchting zijn voor menig fitnessondernemer. Men ontvangt maandelijks kant en klaar tekst- en beeldmateriaal voor de homepage, facebook en nieuwsbrieven.

Meer informatie via www.greinwalder.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


 
Auteur

Stella Schinnerl