7 jaar geleden

Nederlandse Leisure Group (NLG) kiest voor Life Fitness

7 jaar geleden

De Nederlandse Leisure Group (NLG) heeft voor Life Fitness gekozen als exclusieve fitnessleverancier voor de komende jaren. NLG biedt een totaalpakket van zwem, fitness en wellness aan voor een aantrekkelijke all-in prijs en heeft de ambitie om het aantal zwembadlocaties met fitness in de toekomst nog verder uit te breiden.

 

Onlangs opende NLG in Neede de eerste nieuwe fitnesslocatie met een mix van cardio-, kracht- en functionele toestellen van Life Fitness. “NLG brengt een geheel nieuw concept van zwem, fitness en wellness op de markt en daarbij zoeken wij naar partners die met ons meedenken,verder kijken dan één locatie, een professionele uitstraling hebben en veel kennis en ervaring meebrengen. LifeFitness sluit hier in onze ogen goed op aan. Hiermee wordt uiteindelijk het beste voor onze leden en gasten gecreëerd”aldus Noël Teunissen, Directeur van de Nederlandse Leisure Group.
 
 “Wij zijn trots dat NLG voor Life Fitness heeft gekozen als exclusief leverancier van de fitness apparatuur. Beide partijen sluiten qua visie goed op elkaar aan en werken continue aan succesvolle bedrijfsmatige concepten die optimaal aansluiten bij de trends en ontwikkelingen in de verschillende deelmarkten. Op deze manier is tijdens onze gesprekken ook het concept voor de Fitness ontstaan binnen de NLG en wij kijken erg uit naar de toekomstige gezamenlijke projecten” aldus Herman Bakker, Country Manager van Life Fitness.

Kijk voor meer informatie op www.nlgroep.nl


Foto vlnr: Herman Bakker (Life Fitness), NoëlTeunissen (NLG), Charles Meijer (Life Fitness), Bianca Teuns (NLG)

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Life Fitness Benelux