24 march 2016

Retentie guru Paul Bedford komt naar Nederland en België

24 march 2016

Life Fitness organiseert dit jaar wederom een reeks van inspirerende seminars met uiteenlopende actuele thema’s voor en door fitnessprofessionals. Retentie is het thema dat centraal staat tijdens het seminar van Paul Bedford op donderdag 12 mei in België en vrijdag 13 mei in Nederland.

Retentie, iedereen in de branche weet wat ermee bedoeld wordt en de uitdagingen die hierbij komen kijken.  In deze sessie kijkt Paul Bedford naar de verschillende soorten aanbieders in de fitnessbranche zoals Boutique gyms, mid-segment clubs en budgetclubs en hoe zij, succesvol of niet, omgaan met ledenbehoud. Vervolgens wordt ook gekeken naar de impact van technologie op retentie. Welk retentievoordeel kun je als club behalen met behulp van bestaande technologie?

Retentie Guru Paul Bedford is in de fitnessindustrie een bekende naam op het gebied van klantbeleving en retentie. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en spreekt regelmatig op internationale fitnessconferenties zoals IHRSA, LIW en FIA Flames.

Fitnessprofessionals kunnen zich gratis online inschrijven voor dit evenement bij @The Park in Antwerpen of bij Sportclub Only Friends in Amsterdam.

Klik hier voor meer informatie

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Life Fitness Benelux