4 jaar geleden

ClubJoy start nieuw initiatief voor de fitnessbranche: ClubJoy Support

Marc Neijland
Redacteur
4 jaar geleden
ClubJoy start vanaf april 2016 met ClubJoy Support. Elke sportclub die werkt met de ClubJoy programma's kan hulp krijgen om het groepsles-segment meer rendabel te maken. 
 
Initiatiefnemer Ivar Roos is enthousiast: “ClubJoy Support helpt fitnessondernemers om met meer succes te ondernemen. Daarvoor bieden we een innovatief jaarprogramma waarin de ondernemer en het personeel gebruik kan maken van een online kennis- en inspiratieplatform. Members worden onderdeel van een supportcommunity en kunnen vier keer per jaar deelnemen aan exclusieve supportdagen, seminars en lezingen van professionals uit de branche, wetenschappers en topsporters”.
 
Ivar vervolgt: “Ik merkte tijdens mijn werk als accountmanager van ClubJoy dat hier veel behoefte aan is bij de fitnessclubs in Nederland. ClubJoy heeft daarom een uitgebreid en goed doordacht plan gemaakt, waar wij met veel vertrouwen de markt mee op gaan. Ik ben ervan overtuigd dat ClubJoy Support een zeer welkome aanvulling is voor vele sportclubs in Nederland”.
 
Auteur

Marc Neijland