8 jaar geleden

Matrix Connexus functioneel trainingssysteem

Matrix Fitness
Marketing Manager
8 jaar geleden
Bent u op zoek naar dé oplossing om op één plek een grote diversiteit aan functionele- en group trainingen te geven? Maak kennis met Connexus! Het krachtige trainingssysteem is enorm veelzijdig, in zowel oefeningen als mogelijkheden. De Connexus is uit te breiden met identieke, koppelbare modules en kan tegelijkertijd door meerdere leden gebruikt worden, terwijl ze individueel bezig zijn óf in groepsverband dezelfde oefeningen doen. Met deze compacte, koppelbare units stelt u uw ideale configuratie samen die past bij uw doelstellingen en uw budget. Vrijstaand of gemonteerd aan de wand. De keuze is aan u!
Meer dan 100 verschillende gratis oefeningen
Bij Connexus is aan alles gedacht. Zo kunnen trainers direct aan de slag met drie unieke en effectieve trainingsprogramma’s, namelijk de TRX Suspension, Band & Ball Module en de Boxing Module. Bovendien hebben uw instructeurs gratis toegang tot de digitale Connexus trainingsbibliotheek, waar zij de keuze kunnen maken uit meer dan 100 verschillende oefeningen. Zo ontwikkelen uw instructeurs snel en gemakkelijk unieke lessen voor elk niveau!
Bent u al enthousiast over Connexus?
Kom de Connexus dan zelf uitproberen… Stuur een mail naar marketing@matrixfitness.nl of bel 030 24 45 435 en wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Houten!
 
 
 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Matrix Fitness