8 jaar geleden

Opleidingen 2000 integreert Cariphy software in PT opleidingen

8 jaar geleden
Opleidingen 2000, de grootste particuliere praktijkopleider in bewegen, voeding, leefstijl en gezondheid, en Cariphy, software specialist voor health en fitness professionals, gaan samenwerken. Opleidingen 2000 integreert de software van Cariphy nu in het opleidingsaanbod, om fitnessprofessionals in spé klaar te stomen voor een carrière in de health branche. 

Tim Schoormans, eigenaar van Opleidingen 2000: “We vinden het van belang dat cursisten al tijdens hun opleiding leren met welke middelen zij hun klanten optimaal kunnen begeleiden. Dit vergroot ook hun kansen op de arbeidsmarkt. Begeleidingssoftware is hierin een must en daarom krijgen onze cursisten toegang tot de software van Cariphy. Hierin gaan zij aan de slag met het begeleiden van hun opleidingscasus waarbij zij zowel online als face-to-face de klant begeleiden”. 

Remy Moelchand, een van de oprichters van Cariphy over de samenwerking: “Onze software is gemaakt voor en door ondernemers uit het werkveld, en sluit daarom precies aan op de praktijk. Ook de opleidingen van Opleidingen 2000 sluiten aan op de situatie op de werkvloer. Dankzij deze samenwerking versterken we elkaar en hier zijn we als Cariphy ontzettend blij mee.” 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Opleidingen 2000