8 jaar geleden

Matrix Fitness partner Belgische Voetbalbond

Matrix Fitness
Marketing Manager
8 jaar geleden

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft maandag 30 november een meerjarig contract getekend met Matrix Fitness Benelux, leverancier van fitnesstoestellen. Hiermee is Matrix Fitness official supplier van de trainingsapparatuur voor de Belgische nationale ploegen.

Het partnership met een looptijd van ruim 4,5 jaar -van 1 januari 2016 tot 30 juni 2020- heeft betrekking op de trainingsapparatuur voor de Belgische nationale ploegen in het Belgian Football Center in Tubize. Het bijbehorende hotel voorziet Matrix ook van fitnesstoestellen. Het akkoord werd in het Bondsgebouw ondertekend in het bijzijn van onder meer Francois De Keersmaecker, Bondsvoorzitter KBVB.

De Keersmaecker: "De KBVB verwelkomt Matrix Fitness tot haar partners. We hebben een gedeelde ambitie en mentaliteit, daarin vinden we elkaar. Met de hoogwaardige fitnesstoestellen kunnen onze voetballers op hoog professioneel niveau trainen. We zijn dan ook verheugd over deze samenwerking.”

Marco Vonk, Managing Director van Matrix Fitness, is enthousiast dat de Belgische Voetbalbond zich heeft verbonden aan de leverancier van fitnessapparatuur. “Voetbal is een toegankelijke sport waar een groot deel van de bevolking plezier aan beleeft. We zijn blij het voetbal op deze manier een warm hart toe te kunnen dragen. Bovendien vinden we het belangrijk dat spelers zich fysiek goed kunnen voorbereiden op hun wedstrijden. Met onze toestellen vertrouwen wij erop positief te kunnen bijdragen aan de prestaties van de Belgische nationale ploegen.” 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Matrix Fitness