19 october 2015

Bezoek Matrix Fitness tijdens de Dag van de Fysiotherapeut

Matrix Fitness
Marketing Manager
19 october 2015

Het KNGF organiseert jaarlijks de Dag van de Fysiotherapeut (voorheen FysioCongres), met als onderdeel de Expo. Er is wederom gekozen voor de locatie DeFabrique in Maarssen. Tijdens de Expo is Matrix Fitness aanwezig met een stand van maar liefst 18m2! Hierbij nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze stand.

Tijdens de Expo beurs zijn er diverse specialisten van Matrix Fitness aanwezig die u graag meer vertellen over de nieuwste innovaties. Ook kunt u enkele van onze toptoestellen uitproberen,
waaronder de Comfort Bike maar ook onze veelzijdige Functional Trainer. Daarnaast presenteren wij voor de allereerste keer in Nederland onze nieuwe Hybrid Treadmill! Door de lage opstap en de lage startsnelheid (0,16 km/h) is deze loopband ideaal voor het behandelen van zowel revalidanten als cliënten met een lage belastbaarheid. De uitgebreide leuningen, die doorlopen tot aan de achterkant van het toestel, zorgen voor een eenvoudige en veilige betreding van de loopband. Deze beschikt bovendien over een unieke achteruitfunctie… Benieuwd naar het grote voordeel van deze functionaliteit? Wij nodigen u bij deze uit het zelf te komen ervaren en beleven tijdens de beurs!

Alle gegevens op een rijtje:

Dag van de Fysiotherapeut 2015 – met als onderdeel de Expo
Datum: 6 november 2015
Locatie: DeFabrique, Maarssen

Wij zien u graag terug op onze Matrix-stand!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Matrix Fitness