5 jaar geleden

Life Fitness introduceert de unieke Explore Console

5 jaar geleden

Toegankelijk Console met QuickNav Dail biedt connectiviteit voor de cardio toplijn

Life Fitness, de wereldwijde marktleider in commerciële fitnessapparatuur, introduceert de Explore ™Console met de QuickNav ™â€‹â€‹Dial.  Het nieuwe systeem is verwerkt in een intuïtieve draai en drukknop-technologie en zorgt voor een moderne communicatiemogelijkheid in de cardiotoestellen.

Met behulp van de draaiknop, navigeren sporters eenvoudig op de console en selecteren daarbij de gewenste trainingsopties. Het gestroomlijnde ontwerp van de Explore Console garandeert optimaal gebruikersgemak van de kwalitatieve cardiotoestellen met de levendige LCD schermpjes voor meer beleving."Vandaag de dag eisen leden gebruiksvriendelijke en kwalitatieve producten die voor een plezierige trainingservaring zorgen. Daarnaast willen ze ook direct online hun resultaten kunnen bijhouden", motiveert Herman Bakker, Country Manager van Life Fitness Benelux, de uitbreiding op het console.  

De Explore Console is voorzien van draadloos internet en Bluetooth-mogelijkheden, zodat gebruikers direct vanuit de Life Fitness LFconnect ™app hun trainingen kunnen maken, bekijken en opslaan. De nieuwe console synchroniseert daarnaast uiteraard met de LFopen ™compatibele fitness-apps, zoals Fitbit, Jawbone en MyFitnessPal.

De communicatiemogelijkheden van de Explore Console maken het voor fitnesscentra makkelijk om, via LFconnect.com, de complete cardiolijn online te beheren en inzicht te krijgen in gebruikersdata en toestellenbezetting.

 

Auteur

Life Fitness Benelux