9 jaar geleden

Greinwalder & Partner, Hidden Profits en Milon lanceren knaller van het jaar

9 jaar geleden
Greinwalder & Partner, Hidden Profits en Milon hebben van ledenwerving hun vak gemaakt en lanceren op 20 mei in Breda de gloednieuwe campagne Fit in 5 weken. Meer dan een jaar voorbereiding en diverse investeringen zijn hieraan vooraf gegaan. Ook de firma Myline heeft input geleverd. “Zeer professioneel”, “aan alles gedacht” en “mijn team staat te trappelen om te beginnen”, zijn de eerste reacties op het programma. Naar verwachting zullen meer dan 100 clubs in Nederland en België vanaf 1 september met de actie meedoen.
 
Fit in 5 weken
Het overkoepelende doel van het project is mensen te motiveren tot een actieve leefstijl en meer beweging. De deelnemers volgen een aantrekkelijk programma van 5 weken met diverse spannende onderdelen  zoals een online fitheids-check, een weight control system, lekkere recepten, een app, plus updates en motivatie via wekelijkse newsletters en de facebookcampagne. De mega buzzer wordt een echte highlight. Elke training wordt online geteld. Dit zorgt voor nog meer motivatie en enthousiasme.
 
Inactieve doelgroep binnen handbereik
De belangrijkste doelgroep zijn vrouwen en mannen tussen 25 en 70 jaar, die voelen dat ze niet helemaal fit zijn en daarom iets aan hun gezondheid en figuur willen doen.  Aangesloten fitnesscentra hoeven geen maand gratis sporten weg te geven, maar bieden serieuze klanten een aantrekkelijk pakket voor een interessante prijs. Zij zullen een compleet nieuwe, vaak wat oudere doelgroep over de vloer krijgen. Klanten die op gangbare fitnessreclame niet reageren.
 
Perfecte combinatie van online en offline marketing
De uitgekiende campagnestrategie combineert online en offline marketinginstrumenten: moderne internet- en facebooktools, een gratis app en effectieve printmedia. Voor het eerst in de historie profiteren alle sportscholen van een complete online marketing strategie. En daarmee potentieel tientallen extra aanmelders.
 
Win Win
Optimale condities voor groei: De deelnemende clubs ontvangen dankzij de sponsors een voordelig startpakket en betalen verder alleen bij succes. Belangstellende fitnessondernemers die mee willen doen met de knaller van het jaar kunnen zich aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten (steeds van 10.00-14.00 uur) op:
 
- woensdag 20 mei in Breda
- donderdag 21 mei in Almere
- vrijdag 22 mei in Beveren
 
Meer informatie en aanmelding op www.fitin5weken.com of via tel. Tel. NL: 06- 282 46 319,
BE: 0473 – 803563.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Stella Schinnerl