9 jaar geleden

Volop inspiratie en beleving op de Life Fitness stand

9 jaar geleden
Met als thema Experiences that inspire is er dit jaar wederom veel te zien en te beleven op de Life Fitness stand tijdens FIBO 2015. Verwacht dan ook geen rijen met alleen maar toestellen op de stand, maar wel verschillende inspirerende trainingszones die tot leven komen door de demonstraties gegeven door de trainers van de Life Fitness Academy.
Ook tijdens deze FIBO- editie worden weer enkele noviteiten geïntroduceerd: Met de introductie van de nieuwe Explore console biedt Life Fitness een toegankelijk console-optie met connectiviteit voor de cardio toplijn Elevation Series. Verder introduceert Life Fitness met het oog op de groeiende trend van roeien binnen small group en high-intensity interval training de Life Fitness Row GX trainer. Een nieuwe stap binnen de Synrgy360 familie heeft Life Fitness gezet met de Synrgy360 unit in combinatie met een Multi-jungle voor nog meer trainingsvariatie.
Naast deze innovaties zijn er diverse inspirerende trainingszones te ontdekken op de Life Fitness stand zoals de Hammer Strength performance zone en de Technology zone. Kortom genoeg redenen om onder het genot van een drankje een kijkje te komen nemen op stand B34 in hal 6.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Life Fitness Benelux