3 november 2023

Stride: One step ahead in gym creation

3 november 2023
Juni en juli worden extreem drukke maanden voor het STRIDE team omdat het bedrijf gekend staat voor zijn werk binnen topvoetbal. De komende weken vernieuwt STRIDE de trainingscentra van Feyenoord, Olympic De Marseille, NAC Breda, Union, Westerlo, FC Dender en… FC Barcelona.

Het is druk bij STRIDE Europe. De Belgisch Europese speler is gespecialiseerd in het opzetten van totaalconcepten voor functional training en fysiotherapie. Go Fit koos bewust voor de one-stop-shop approach van STRIDE Europe. Ontwerp, product en installatie gebeuren allemaal door deze up-and- coming Belgische speler.

"Go Fit en andere partijen willen met ons werken omdat wij het volledige plaatje aanbieden en op die manier de keten ontzorgen. Daarnaast houden ze van onze kwaliteit, afwerkingsgraad en de typische STRIDE Europe look & feel” dixit, co-founder Leander Verbraeken. Dat het hardt gaat voor STRIDE Europe is een understatement, het bouwt gemiddeld 3 clubs per week bouwt in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Met Go Fit zetten ze nu ook voet aan wal op Spaanse bodem. “We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van functioneel trainingsmateriaal en zijn in staat om in heel Europa te bouwen”, zegt Leander Verbraeken.

Go Fit en STRIDE Europe slaan de handen in elkaar voor een 4-delige installatie op 2 Go Fit locaties in Madrid. Samen goed voor zo’n 1250m2 aan functionele trainingsoppervlakte. STRIDE nam het ontwerp, de productie en de instalatie van de 4 projecten voor zicht met producten uit eigen portfolio. Met een team van 15 installateurs bouwde STRIDE Europe op minder dan één week 500m2 fitness vloer, 450m2 crossfit, een 4 ton wegend storage rack en een totale personal training studio van 250m2. STRIDE Europe maakt grote groei sprongen en verhuisde vorige maand nog naar een nieuwe locatie in Gent (BE) die het bedrijf toelaat om nog internationaler te werken met grotere partijen. Ook luxe keten David Lloyd koos vorige maand STRIDE Europe voor een eerste samenwerking.

STRIDE levert kwalitatief fitnessmateriaal en bouwt hoogwaardige trainingsfaciliteiten voor eliteteams en professionals in de sporten bewegingssector. Laat je echter niet overdonderen door de omvang van sommige projecten, wij koesteren elke klant. Of je nu gewoon thuis wilt sporten of een volledige fitnessclub wilt oprichten, bij ons vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt.
Meest recente artikelen