3 maanden geleden

Live Verslaggeving body•LIFE bij FestyFit, heb jij nog geen ticket?!

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
3 maanden geleden
Zondag aanstaande is het zover, de allereerste FestyFit. body•LIFE is daarbij aanwezig en te volgen via 2 schermen op het horecaplein.
Je kunt live meekijken wat er die dag gebeurd, maar op dat moment kan ook iedereen die thuis zit of niet kon en later terugkijkt ook alles volgen. Spreek Jeroen (wie kent hem niet) van body•LIFE aan wanneer je een nieuwtje hebt en laat ook weten wat je FestyFit vindt.

We willen graag weten wat de bezoekers vinden van deze dag en of ze volgend jaar weer komen. Welke spreker, lezing, workout, trend,  presentatie, etc.. heb je van genoten. Of wil je gewoon op de foto/website? Dat kan natuurlijk ook.. ;-)

10% body•LIFE korting

Voor de enkeling wie het is ontgaan; Festyfit is het nieuwste alles-in-één branche event van Nederland! Het concept is uniek én vervult de behoefte van iedere fitness professional. Of je nu ondernemer bent of manager, trainer, coach of gewoon goed bezig bent met een healthy lifestyle. Festyfit heeft alles in huis! Het event biedt meer dan 90 activiteiten waaronder workouts en lezingen van (inter)nationale helden uit de branche.
Scan of klik op de QR, gebruik de code: BODYLIFE!) en krijg 10% korting op je ticket!

Of je nu ondernemer, manager, personal trainer, groepsfitness instructeur, lifestyle coach of een fanatieke sporter bent, het programma biedt voor iedereen een inspirerende routing. 

De activiteiten zijn voor het gemak ook gelabeld per doelgroep. Zo zie je meteen welke activiteit voor jou interessant is. Ben je ondernemer, dan zijn de activiteiten met de letter O het meest interessant voor jou. Fitness professional? Volg dan de letter P. Fanatieke sporter? Dan is de letter F interessant voor jou. Hieronder tref je een programma sheet per doelgroep aan. Altijd handig, zo weet je zeker dat je niets mist!

Sprekers: drie keer Olympisch GOUD

Het programma is duizelingwekkend, de keuze is enorm. Tot onze sprekers behoren de grootsten der aarde! Naast bekende namen uit de branche, zoals Elian Goettsch, Frank en Rob Trousselot, hebben wij maar liefst drie Olympisch kampioenen aan ons programma weten toe te voegen. 

Niemand minder dan Mark Tuitert (powered by ClubJoy), Maarten van der Weijden (powered by Basic-Fit) en Jetze Plat (powered by Matrix Fitness) zijn van de partij met een inspirerende lezing die je niet wilt missen. 

Workouts by the best!

Naast kennis opdoen, is Festyfit ook the place to be als je graag actief bent. Ook dit programma is legendarisch. Als stepfanaat kun je helemaal los met Larz, Janneke Bakker, Carlos Ramirez of Christos Gabriel. Houd je van een stevige HIIT training? Ook dan is Larz je man, maar ook Ronny van de Ven sluit aan om je flink aan het werk te zetten. Body & Mind, Martial Arts, ClubJoy groepslessen, het kan allemaal. Bekijk het programma en oordeel zelf, jezelf vervelen is onmogelijk!

FestyFit wordt mogelijk gemaakt door onderstaande deelenemers


Deel je nieuws met body•LIFE!

Een overname, een nieuw concept, een jubileum, een nieuw initiatief of een nieuw product; elk bedrijf heeft wel iets interessants te melden. body•LIFE publiceert dit graag voor je op de website! Heb je een leuk nieuwtje of een interessant idee voor een artikel (komende deadline 12 juni), stuur dan een e-mail naar Jeroen Gerats via jeroen@bodylifebenelux.nl 


 
FestyfitFit festivalFitnessbeursfitness vakbeursFitness Vakevent
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf