30 march 2023

Doe mee met de Race tegen Reuma Challenge

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
30 march 2023
Van 8 tot en met 14 mei organiseert NL Actief samen met ReumaNederland, de krachtigste challenge ooit: Race tegen reuma! Een toffe challenge voor jouw club of studio met als doel geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar Reuma. We willen samen met zoveel mogelijk fitnessclubs, studio’s en sporters, in één week 2 miljoen herhalingen maken door dagelijks een uitdagende challenge te doen. Daar hebben we jou en jouw leden bij nodig!
 

WAAROM RACEN TEGEN REUMA?
Op dit moment hebben maar liefst 2 miljoen mensen in Nederland een vorm van reuma. Geen onschuldige aandoening, maar een ziekte die enorme beperkingen op het leven van mensen heeft. Reuma zelf is nog niet te genezen. Wel weten we dat elke vorm van bewegen goed is, juist als je reuma hebt. Daar kunnen wij als fitnessbranche een belangrijke rol in spelen. Daarom organiseert onze branche de ‘race tegen reuma’ en gaan we geld ophalen voor reuma onderzoek. Want een gezond en fit lijf is voor veel Nederlanders helaas niet vanzelfsprekend.

 

WAAROM MEEDOEN?
De challenge biedt een toffe uitdaging voor de leden in jouw club of studio en zorgt voor onderlinge verbinding tussen de leden en voor (meer) binding met jouw club of studio. Daarnaast ben je met jouw club onderdeel van een veel groter geheel en draag je bij aan onderzoek wat de levenskwaliteit van zo’n 2 miljoen Nederlanders in de toekomst kan verbeteren. Last but not least, bied je niet-leden, zoals vrienden, familie en kennissen de mogelijkheid om een week lang kennis te maken met jouw club of studio.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Je ontvangt een kant en klare week challenge voor in jouw club of studio;
  • Je ontvangt online en offline promotiemateriaal voor in jouw club of studio: denk hierbij aan posters, video’s en een social media toolkit om de challenge bij jou in de club te promoten;
  • Elke club of studio krijgt een eigen actiepagina met daarin de teams;
  • Via live tracking kan er gevolgd worden welk team en welke club de meeste donaties binnenhalen;
  • Er zijn diverse toffe prijzen te winnen (hierover later meer) voor de clubs en teams die het hoogste bedrag binnenhalen.
Kijk verder bij NLActief
 
NLActiefreumaRace tegen reumafitnessclubssportscholen
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

NL Actief

Laatste artikelen van dit bedrijf