9 jaar geleden

Arie Boomsma kiest Matrix voor eigen VondelGym

Matrix Fitness
Marketing Manager
9 jaar geleden
Arie Boomsma is samen met vier vrienden een eigen gym op de Amsterdamse Overtoom gestart. Een plek waar alles op het gebied van gezond(er) leven samenkomt: verschillende soorten trainingen, bootcamp, bokslessen, CrossFit, running, workshops en lezingen. Ook worden er maaltijden en voedingsadviezen aangeboden. Matrix Fitness heeft alle cardio en kracht equipment op de fitness afdeling van VondelGym geleverd.

De eerste ontmoeting tussen Arie Boomsma en Matrix Fitness begon in de Haarlemse gym van judoka Henk Grol. Een enkele keer daagt Henk een fanatieke sporter uit om met hem mee te trainen. Arie nam deze uitdaging aan. Hij vertelt over zijn ervaring: ‘'Ik trainde voor het eerst met Matrix toen ik de gym van judokoning en goede vriend, Henk Grol bezocht. Henk was er trots op dat zijn honk vol stond met onverwoestbare toestellen. Een ijzerwinkel waar je met dingen kan smijten en sleuren zonder bang te zijn iets kapot te maken. Dat moeten wij ook hebben, dacht ik toen al.’' Zo is het balletje gaan rollen en heeft Arie met zijn vrienden uiteindelijk gekozen voor het ijzer, de cardio- en krachttoestellen van Matrix. 
Op 2 januari opende de nieuwe gym haar deuren en daarmee ging een lang gekoesterde wens van een eigen sportparadijs in vervulling.

Meer informatie over VondelGym? Kijk dan op www.vondelgym.nl. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Matrix Fitness