10 maanden geleden

Extra omzet met SYMBIONT

10 maanden geleden
Eén van de belangrijkste voordelen van SYMBIONT is dat je effectieve en motiverende trainingen aan kunt bieden in jouw studio of sportschool zónder hoge investeringskosten. Met SYMBIONT ga je extra omzet genereren. Hoe? Daar vertellen wij je graag meer over.  

Smart Renting
Dankzij de huuroptie van het draadloze SYMBIONT Smart Body Device krijg je géén hoge investeringskosten voor je kiezen, dat maakt het natuurlijk heel aantrekkelijk. De complete uitrusting inclusief de basissets hoef je niet zelf aan te schaffen, dit zit allemaal bij het huurabonnement inbegrepen. Dat geldt ook voor de ondersteuning die wij bieden tijdens het ‘onboarding proces’ waarover we later meer uitleggen. Indien nodig zijn de kosten voor eventuele reparaties die uitgevoerd moeten worden, voor onze rekening. Onverwachtse extra kosten zijn tijdens het huren van het SYMBIONT Smart Body Device dan ook uitgesloten. Dat noemen wij nou: Smart Renting!
 
Bij ieder abonnement is het volgende inbegrepen:
  • CURDTI app
  • Smart Body Device;
  • Accupacks;
  • Tablet met oplader;
  • 6 Tec Suits in verschillende maten;
  • Opvulpads;
  • Buikbanden in verschillende maten;
  • Tec Suit waszakken.
Het unieke Tec Suit
Het dragende element van de SYMBIONT is haar unieke Tec Suit. Het Tec Suit is voorzien van maar liefst 24 gepatenteerde droge elektroden en biosensoren. Bovendien is het pak licht en geheel draadloos waardoor de sporter grote bewegingsvrijheid ervaart. Tijdens de training wordt er zeer effectieve laagfrequente of middenfrequente elektrische stimulatie toegepast. Daardoor worden alle spieren door het Tec Suit met een optimale intensiteit geactiveerd en zo wordt de prestatie verbetert.
 
Dankzij de volledig geïntrigeerde droge elektroden en biosensoren is het Tec Suit ook in staat om real-time data van de sporter op te meten tijdens de training, denk hierbij aan: bio-impedantie, spieractiviteit, calorieën, hartslag, hartslagvariabiliteit etc. Deze trainingsfeedback maakt SYMBIONT uniek. De data wordt na de training inzichtelijk gemaakt in de Curdti app. Door de app kunnen de trainer én sporter de trainingen maximaliseren en bijstellen waar nodig. Trainers kunnen hier uiteraard ook op anticiperen en een specifiek trainingsprogramma samenstellen voor de sporter. Met SYMBIONT realiseer je een training die motiveert en stimuleert, voor zowel de sporter als de trainer. Track, Train, Transform!
 
Flexibele abonnementsvorm
Met SYMBIONT ben je optimaal flexibel. Het aantal Smart Body Devices wat je kunt huren kun je geheel naar je eigen behoefte samenstellen en aanpassen. Doordat je het Smart Body Device huurt heb je geen hoge investeringskosten en afschrijvingskosten. Bovendien heb je optimale flexibiliteit om door te kunnen groeien. Je kunt klein beginnen met bijvoorbeeld twee Smart Body Devices en later eenvoudig verder uitbreiden.
 
Nieuwe klantpopulatie aanboren
SYMBIONT ademt vernieuwing en vernieuwing is een effectieve bindingsmethode als het gaat om een nieuwe klantpopulatie aanboren. Met SYMBIONT ga je bestaande klanten enthousiasmeren en nieuwe klanten aantrekken. De doelgroep die je aanspreekt wordt groter en daardoor krijg je automatisch meer leden. Eén en één is twee! Meer leden is uiteraard het doel, toch?
 
Ook uniek bij SYMBIONT: iedere klant krijgt een eigen Tec Suit, jouw klanten hoeven geen pak meer te delen met een ander lid. Hygiëne staat voorop! Daarnaast blijft het meten van de data in de Curdti app ook persoonsgebonden. Dit is ook voor veel sporters een bijkomend voordeel omdat ze op die manier hun eigen trainingsfeedback en voortgang inzichtelijk krijgen.
 
Onboarding
Welcome on board! Kies je voor SYMBIONT? Dat is een slimme keuze! Tijdens het "onboarden" wordt iedere studio of sportschool stap voor stap begeleid in het omzetten, transformeren en implementeren van ons concept. Wij ontzorgen onze klanten door middel van volledige marketingondersteuning en een compleet implementatieproces waarbij ook de huidige sporters niet vergeten worden. Kom je bij ons aan boord? Ons team staat voor je klaar!  
 
KNOP Academy
De KNOP Academy (Knowledge On Point) is opgericht om trainers op te leiden tot EMS-professionals. Na het volgen van de casestudies, groepsopdrachten en praktijkgerichte lessen ben je helemaal klaar om jouw sporters een nóg effectievere en intensievere training te geven. Je sluit de opleiding af met een certificaat als vakbekwaam EMS-trainer!
 
Meer weten? www.symbiont360.com/nl of volg ons via Facebook of Instagram @symbiont_nld

 
SYMBIONTSmart body devicefitness
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Symbiont

Laatste artikelen van dit bedrijf