1 jaar geleden

The Real Gym Bussum overgenomen door Urban Gym Group

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Omliggende steden Amsterdam onderdeel van groeistrategie TrainMore

Urban Gym Group (UGG) heeft The Real Gym Bussum per december 2022 overgenomen en zal het rebranden naar TrainMore, waarmee het totaal op 27 TrainMore gyms in Nederland komt.

Marjolijn Meijer, oprichter van alle labels van Urban Gym Group en verantwoordelijk voor de expansie: “We richtten ons op groei in Amsterdam en dat doen we nog steeds. In 2022 zijn acht nieuwe locaties van TrainMore gerealiseerd, waarvan de meeste in Amsterdam. We zien ook trouwe TrainMore-leden, ooit student, verhuizen naar steden rond Amsterdam. Haarlem is nu al een succes. Dit was voor ons aanleiding om de groeimogelijkheden voor TrainMore buiten Amsterdam verder te onderzoeken. We zien al langere tijd dat steeds meer 30- en 40+-ers zich thuis voelen in onze gyms en zich aangetrokken voelen tot ons concept. Deze doelgroep is goed vertegenwoordigd in Bussum.

TrainMore staat bekend om het concept dat goed voor jezelf zorgen beloond moet worden, zeker in een wereld waar de juiste keuze vaak de duurdere optie is, zoals duurzaam en vers eten of elektrisch rijden. Leden krijgen €1 korting per workout. Meijer: “We zijn enthousiast om de gym van 900 m2 te rebranden naar TrainMore. In de loop van het eerste kwartaal van 2023 wordt de typische urban look en feel, andere TrainMore kenmerken en het belonen van de leden met de euro korting per training ingevoerd.”

Eerder maakte Meijer de groeistrategie van Urban Gym Group bekend: “We zijn geïnteresseerd in gesprekken met fitnessclubs in Amsterdam of andere (middel)grote steden in het land. We zijn in gesprek met clubs waar we de bestaande activiteiten kunnen voortzetten en hebben ook contact met vastgoedeigenaren die grote panden hebben waar gyms geopend kunnen worden.”
TrainMoreUrban Gym GroupFitness amsterdamFitness bussumMarjolijn MeijerJordy Kool
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf