2 november 2022

Een yogamat voor yoga, pilates en fitness

2 november 2022

Op zoek naar een yogamat? Bij ons bent u aan het juiste adres! 

Een stevige en kwalitatief goede yogamat mag niet ontbreken in de wereld van sport en fitness. De yogamat is namelijk zeer breed toepasbaar en wordt vaak gebruikt in de meest uiteenlopende vormen van sport. De yogamat is daarnaast ook zeer geschikt voor thuisgebruik. 

Yoga, pilates en fitness

Yogamatten vormen een stabiele en comfortabele ondergrond voor veel verschillende vormen van yoga en het populaire pilates. Onze yogamatten zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren Yogi’s. Daarnaast bieden onze matten een veilige, slijtvaste en comfortabele sportomgeving, waardoor de matten ook geschikt zijn voor verschillende fitness oefeningen, zoals bijvoorbeeld buikspieroefeningen. 

Eigenschappen

Onze yogamatten zijn gemaakt van zacht schuim met een dikte van 6mm wat tijdens het uitoefenen van yoga of fitness oefeningen extra comfort biedt. De matten zijn uiterst stabiel, waardoor ze niet verschuiven. Daarnaast biedt het oppervlak zeer veel grip, ook bij natte handen en voeten! Let op: de matten zijn onderhevig aan weersinvloeden en daardoor uitsluitend geschikt voor toepassingen binnenshuis. De mat kan eenvoudig opgerold worden en is eenvoudig te verplaatsen door middel van het meegeleverde draagkoord. De yogamatten in een afmeting van 183x61 cm zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Bekijk alle kleuren op www.rubbermagazijn.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


 
Auteur

Brittany Stauthamer | Rubbermagazijn