19 october 2022

Body Fit Training (BFT) snel naar Nederland

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
19 october 2022
BFT is de snelstgroeiende en meest geavanceerde fitnessfranchise van Australië en biedt resultaatgerichte en tijdbesparende trainingsprogramma's.

Onze sessies zijn op dezelfde manier gestructureerd als die van topsporters en worden gemeten om optimale resultaten te garanderen met behulp van de meest innovatieve technologie binnen de branche.

Bij BFT hebben we wetenschappelijk bewezen trainingstechnieken, gericht op het verminderen van vet en het creëren van droge spieren, opgenomen in een verscheidenheid aan trainingssessies van 50 minuten.

Hoge niveaus van visuele inhoud die onze programma's demonstreren, worden getoond op meerdere digitale schermen in de studio en zorgen ervoor dat onze coaches meer tijd kunnen besteden aan het concentreren op onze leden!

Waarom investeren?
• De heetste nieuwe wereldwijde fitnessgemeenschap
• Geavanceerde trainingssystemen en technologie
• Boeiende cashflowkans
• Royale exclusieve marketinggebieden
• Aantrekkelijk en snel retourneren
Sinds de franchising in april 2018 hebben we wereldwijd meer dan 210 franchises gelanceerd en meer dan 450 gebieden verkocht in Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Canada, de VS en het VK.

Met een zeer aantrekkelijk financieel model met lage overheadkosten bij het opstarten
(waarvan een groot deel kan worden gefinancierd), hoge marges per lid en lage bedrijfskosten - wat betekent dat break-even en terugverdientijd van investeringen aantrekkelijk zijn, en de doorlopende winst per jaar (op basis van de huidige gevestigde studio's) is aanzienlijk.

Bovendien hebben we bij BFT een filosofie van "eerlijkheid boven alles", inclusief grotere, betere en eerlijkere gebieden, doorlopende training en ondersteuning tijdens alle fasen van uw franchisingtraject.
“Het BFT-merk en ons netwerk van gemeenschappen waren verbazingwekkend veerkrachtig in 2021, lieten een sterke groei zien en legden een platform voor een zeer opwindend 2022. Onze focus voor het komende jaar blijft op het verleggen van de grenzen met technologie en programmering, en onze wereldwijde expansie om BFT te maken toegankelijk voor veel meer mensen over de hele wereld.

Met onze recente samenwerking met Xponential (XPO op de New York Stock Exchange), die nu verantwoordelijk is voor de groei van het merk in de VS en Canada. We zijn verheugd om onze energie en middelen te richten op de groei van onze APAC-markten en na de succesvolle introductie in het VK in september is Europa onze volgende focus.” - Cameron Falloon, oprichter en co-CEO, Body Fit Training (BFT)
For more information please visit www.bodyfittraining.com or contact
Hans Muench, +41-77-975-5180, E: hans@hans-muench.com

Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf