1 jaar geleden

EVA foam tegels

1 jaar geleden

De ideale vloer voor o.a vechtsporten, yoga en fitness 

Foam vloertegels zijn ideaal om een thuisgym te creëren, maar worden ook veel gebruikt bij vechtsporten door de schokabsorptie. De tegels zijn gemaakt van zacht EVA schuim en zorgen daarom voor extra comfort. Daarnaast zijn de tegels licht van gewicht en gemakkelijk te leggen door de puzzelverbinding. Dit zorgt er voor dat de tegels eenvoudig te verplaatsen zijn! 

Judo, karate en fitness

Foam vloertegels zijn zeer breed toepasbaar door alle verschillende eigenschappen. Bij Rubbermagazijn vindt u foam vloertegels in verschillende diktes. Onze dikkere variant van 25mm heeft een hoge schokabsorptie en wordt veelal toegepast in situaties waarbij een goede valdemping gewenst is, zoals bij judo en karate. Onze dunnere variant van 12mm dik is ideaal voor het creëren van een geschikte omgeving om thuis te sporten. Deze tegel hebben wij in veel verschillende kleuren én met diverse prints, waaronder groen, geel, roze, blauw en zwart. 

Onderhoud van de tegels

Een voordeel van de EVA foam tegels is dat de tegels zeer gemakkelijk te onderhouden zijn. De tegels zijn waterbestendig en daardoor makkelijk schoon te maken met een doekje. Indien u last heeft van hardnekkige vlekken kunt u de vlek zachtjes inwrijven met wasmiddel en daarna afnemen met een vochtige doek! 

De EVA foam tegels zijn uitsluitend geschikt voor binnengebruik. De tegels kunnen wel buiten gelegd worden voor een korte tijd om bijvoorbeeld sportoefeningen buiten te doen, maar de tegels zijn wel onderhevig aan weersinvloeden. Hier dient u rekening mee te houden alvorens u de tegels buiten legt. 

Bekijk ons complete assortiment EVA foam tegels op www.rubbermagazijn.nl!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Brittany Stauthamer | Rubbermagazijn