2 maanden geleden

Het Vuur van de Sport begint steeds meer vorm te krijgen!

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
2 maanden geleden
Het wordt steeds duidelijker hoe we sportprofessionals kunnen helpen naar een duurzaam toekomstperspectief en we krijgen een helder beeld hoe we sportorganisaties kunnen helpen om deze modern werkende in te zetten en hier verdienmodellen aan te koppelen.
Succes zit hem in de details en feedback op de details zijn het meest waardevol vanuit het werkveld. Ik ben dan ook opzoek naar 5 ondernemers in de sportsector die met mij op 12 juni om 10:00 uur het gesprek aan willen gaan over hoe wij het ‘personeelsbeleid’ beter kunnen aanpakken en de kwaliteit in onze sector kunnen verhogen.

Hoe ziet de meeting eruit?
-Tussen 10:00 en 11:30 hebben we een seminar met ruimte tot vragen, discussie en feedback op de modellen richting een duurzaam toekomstperspectief en kostenneutrale verdienmodellen.
-Dit is verzorgt met een drankje en een hapje.
-Het vindt plaats in Haarlemmermeer tijden Mudmasters, dus… Je krijgt ook 2 gratis tickets om aan de race van 12:30 mee te doen. Of je doet zelf mee, met een coach, of lid. Of je geeft beide tickets weg en je kan deze fanatiekelingen aanmoedigen tijdens de race.
-Ook voor jouw gasten zorgen we een drankje met wat extra energie!

Er zijn 10X 2 gratis kaarten beschikbaar! mail naar info@sportverloning.nl 

Wil je meer mensen mee laten doen tijdens de race? Geen probleem. Klik hier ontvang 10% korting!

Sportverloning 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf