3 maanden geleden

TrainMore opent nieuwe gym in De Pijp, Amsterdam

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
3 maanden geleden
Fitnessketen groeit met ruim 50% in eerste kwartaal
TrainMore opent een nieuwe gym in De Pijp, Amsterdam. Deze nieuwe locatie, in de voormalige Hutspot winkel in de Van Wou Straat in Amsterdam, opent september 2022. Dit is de 13e TrainMore locatie in Amsterdam en de 35e club van de Urban Gym Group, waartoe TrainMore behoort. TrainMore staat bekend om het concept dat goed voor jezelf zorgen, beloond moet worden. Members krijgen een financiële beloning per bezoek. Marjolijn Meijer, CEO: “De wens voor een extra locatie in deze buurt was er al lang. Dit pand aan de Van Woustraat is boven verwachting. De verbouwing is in volle gang en deze gym wordt weer next level.” 

Eerder deze maand haalde de Urban Gym Group een investering van 16 miljoen euro op. De fitnessketen meldt vooral te investeren in nieuwe locaties, overnames van gyms en upgrades van bestaande locaties.  Meijer vertelt: “De financiële trigger, in combinatie met fun en een community waar je je thuis voelt, zorgen ervoor dat onze leden vaker terugkomen. Met meer trainen boek je daadwerkelijk de gewenste resultaten en daar gaat het ons om.” De fitnessketen groeide met ruim 50% nieuwe leden in het eerste kwartaal. Meijer: “Dit groeicijfer en de duur dat members lid blijven, liggen fors boven het marktgemiddelde en vormen voor mij de bevestiging dat we de juiste koers varen.”

Overige investeringen
TrainMore Singel wordt uitgebreid met 600m2, maar ook in onder meer TrainMore West, Den Haag en Haarlem wordt er verbouwd om te voldoen aan de wensen van de leden. Tot slot wordt er fors geïnvesteerd in de uitbreiding van personeel en learning en development. “Onze academy richt zich op de ontwikkeling van onze personal trainers, performers, club- en kantoormedewerkers.”

Over Urban Gym Group
De Urban Gym Group (UGG) heeft 35 clubs in grote steden in Nederland en heeft als doel haar leden een unieke fitness ervaring te bieden. Trainmore vestigt zich vaak in inspirerende, monumentale panden in de centra van grote steden en biedt de nieuwste strength based equipment in een stedelijke setting, waarin community, muziek en kunst een steeds grotere rol gaan spelen. TrainMore staat bekend om het concept goed voor jezelf zorgen, beloond moet worden. Zeker in een wereld waar de juiste keuze vaak de duurdere optie is, zoals duurzaam en vers eten of elektrisch autorijden. Members krijgen €1,- korting per workout die ze doen. Clubsportive is een high-end fitnessclub, gevestigd aan de Zuidas van Amsterdam. High Studios is de eerste boutique fitnessstudio van Nederland en biedt op verschillende locaties in het land en online HIIT-workouts (cycle, yoga en run) aan. BTY CLB biedt intensieve trainingen gericht op bilspieren in nachtclubs, op andere bijzondere locaties, haar eigen club in Amsterdam Oost en online met BTY at home. De Urban Gym Group wordt geleid door Marjolijn Meijer en Jordy Kool. Samen zijn ze ook eigenaar van onder meer Gym Warehouse en My Local Gym Group.

Ben jij Financieel Fit?

Zakelijk lenen zonder gedoe
Speciaal voor sportscholen, fysiotherapeuten, fitness professionals en andere ondernemers hebben wij een financiering!
Peer-to-peer lending: ondernemers die geld lenen aan ondernemers.

Bankvrije financiering tot €250.000
Binnen 1 dag op je rekening
Zonder businessplan of jaarcijfers
Check je mogelijkheden (Geheel vrijblijvend en kosteloos)

Financiering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij ons geen trage bureaucratie, onrealistische eisen of stapels papierwerk. Wel een super simpel aanvraag proces, een meedenkende klantenservice en een razendsnelle afhandeling. Zo kun jij weer snel verder met waar het echt om gaat: ondernemen!

Geen businessplan of jaarcijfers. Wij kijken naar je actuele financiële data. Dat is voor ons voldoende.
Aangevraagd in 5 minuten. Vraag in 3 simpele stappen financiering aan. Volledig online.
Binnen 24 uur op je rekening. Is alles akkoord? Dan maken we het geld meestal dezelfde dag nog over.
Altijd een financiering die past bij jouw onderneming. Financiering tot € 250.000.
Vergelijk jouw mogelijkheden. Vrijblijvend en kosteloos.
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf