3 maanden geleden

Broers Mats en Daan openen fitnessclub in Almelo

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
3 maanden geleden
Almelo heeft er een nieuw fitnesscentrum bij, met een nieuwe aanpak. De twee broers Mats (27) en Daan (28) Knol hebben samen FITT Functional Training geopend. Hier kun je je lichaam ‘functioneel trainen’.

Wat is dat functioneel trainen precies? Deze trend is overgewaaid vanuit Amerika, hoe kan het ook anders. “Functioneel trainen is een fitnessprogramma waarbij je oefeningen combineert die bewegingen in het dagelijks leven makkelijker maken”, legt Daan uit. “Denk aan bukken, lopen, het tillen van iets zwaars, duwen van een vastzittende deur of het simpel opstaan uit een diep ingezakte stoel.”

Sterker en gezonder lichaam dankzij deze broers
“De trainingsvorm heeft als doel het lichaam sterker, stabieler en vooral gezonder te maken”, laat Daan weten. Het is een hele goede manier om fitter te worden, meer spieren te kweken en om af te vallen.” Naast personal training bieden Mats en Daan ook andere opties; duo-training, trainen in kleine groepjes, bedrijfsfitness en online coaching en voedingsadvies. 

Nog een goede tip: als je op de fiets naar hun trainingsstudio gaat, heb je gelijk een goede warming-up te pakken. FITT Functional Training zit namelijk op Bedrijvenpark Twente Noord, richting Vriezenveen. De locatie is zeven dagen per week open, van 07.00 tot 23.00 uur.
FITT

Tekst verscheen eerder bij: In de buurt
 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf