16 may 2022

The Gym Society opent vandaag in Arnhem

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
16 may 2022
In Arnhem opent maandag 16 mei een nieuwe vestiging van The Gym Society. Het is de derde sportschool die naar de stad komt in een half jaar tijd. Veel sportscholen hebben een zware periode achter de rug, maar in Arnhem melden meerdere sportscholen nu weer meer inschrijvingen. Eind vorig jaar opende al Max Fit en Pegasus Functional Fitness de deurenl voor de sportliefhebbers. Of het grote aanbod op lange termijn voor concurrentie gaat zorgen, wordt vanzelf duidelijk. Maar gezien de trend van de afglopen 20 jaar betekent meer aanbod ook steeds meer fitnessleden.

Het nieuwe team voor The Gym Society Arnhem omschrijft de gym alsvolgt; 'Op zoek naar een gezellige, sfeervolle sportschool waar je je metéén prettig voelt? Dan ben je hier juist!' En 'e hoeft fitness niet eens leuk te vinden om je bij The Gym Society thuis te voelen.'

Bij The Gym Society doen ze veel dingen net even anders dan je gewend bent om ervoor te zorgen dat leden zich echt op hun gemak voelen. Zo heeft het interieur van deze design sportschool bijna een internationale allure. Aan alles is aandacht besteed; van de intelligente smart toestellen en grote leren loungestoelen, tot de Rituals producten in iedere privécabine.

Als je het moeilijk vindt om tijd vrij te maken of jezelf te motiveren, kunnen extra factoren helpen om je sportritme gemakkelijker vol te houden. De gezellige sfeer, het luxe interieur en het warme welkom van de Lifestyle Coaches van The Gym Society dragen allemaal bij aan de motivatie om naar de sportschool te gaan.

Personal coaching
Fitness toegankelijker maken voor een grotere groep mensen, dat is de droom van het team dat als geen ander begrijpt hoe hoog de drempel van de sportschool kan zijn. Bij The Gym Society kies je voor een kracht- en flexibiliteitstraining met een unieke manier van personal coaching.

Welkom & gewaardeerd
Mede-oprichter Nick Polman vertelt: “Bij The Gym Society geloven we dat een goede gezondheid gelukkig maakt. Dat geloven we niet alleen, dat weten we zelfs zeker omdat talloze onderzoeken dat hebben bewezen.

Maar we weten ook dat naar de sportschool gaan er vaak bij in schiet door gebrek aan tijd of motivatie. En dat is zonde omdat krachttraining ontelbaar veel gezondheidsvoordelen biedt. We hebben er daarom alles aan gedaan om een sportomgeving en community te creëren waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.”
(Lees hieronder verder)


The Gym Society
Is het geesteskind van Frank Polman en met zijn zoon Nick, samen startte ze in 2017 een nieuw Fitness concept genaamd ‘The Gym Society’. Het is een high end boutique gym voor persoonlijke coaching in combinatie met de nieuwste technieken voor Fitness.

Sinds begin 2020 is The Gym Society een joint venture met de Lifefit Group uit Duitsland. Lifefit group staat bekend om merken als Fitness First, Barry's bootcamp, Elbgym en meer en daarmee een van de grootste fitnessoperator van Duitsland. Vader en zoon zijn enorm trots dat deze groep heeft besloten om The Gym Society aan hun portfolio toe te voegen. Voor Lifefit is de Gym Society een ideale aanvulling omdat het zich richt op een heel andere doelgroep dan de bestaande merken.

Frank is zeker geen onbekende in de fitnessbranche, hij bracht het Curves concept naar Nederland van Amerika, hij gelooft dat mensen constant moeten leren en klaar moeten staan om te veranderen wanneer dat nodig is. Het is moeilijk om uit je comfortzone te komen, maar angst is slechts voor een korte tijd en spijt voor altijd.

Fit voor Business helpt ondernemers naar de gym ook in Gelderland!
 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf