1 jaar geleden

Bezoek Fitleads Marketing op de FitFair 2022

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Bezoek Fitleads Marketing op de FitFair 2022 (Stand 75)
Op de dag dat Tim Thijssen (Oprichter en eigenaar Fitleads) 30 jaar wordt start de FitFair 2022. Een mooie dag om een verjaardag te vieren en tevens te kunnen genieten van een ouderwetse beursdag. Fitleads is er voor de tweede keer bij en is te bezoeken op stand 75.

Online Marketing voor Sportscholen
Het online fitnessmarketingconcept van Fitleads is de ultieme en complete formule om je fitnessonderneming structureel te laten groeien. Dat doen we al 5 jaar lang, voor meer dan 300 fitnessondernemers in Nederland en andere landen om ons heen.

Een allesomvattende marketingstrategie
Een weldoordachte marketingstrategie is mooi, maar een goede doorvertaling naar de praktijk is goud waard. Daarom zorgen wij voor zowel het plan de campagne als de uitvoering ervan. Hoe we dat doen? We maken een website die ideaal is voor het genereren van leads; ‘mobile first’, in je eigen huisstijl en voorzien van een slimme chatbot. We draaien gerichte campagnes via Google Adwords zoals zoek- en displaycampagnes. Ook socialmediamarketing op Facebook en Instagram hoort bij ons concept. En met de inzet van periodieke e-mailfunnels zorgen we dat oud-leads en -leden opnieuw benaderd worden, zonder extra moeite of budget.

Een optimaal leadopvolgingssysteem
Heb je inzicht in je leads? Dan is nabellen de volgende stap. Met onze softwaretool CallMyLeads is daar geen kunst meer aan. Want iedere lead die binnenkomt – via welke campagne dan ook – wordt automatisch aan de bellijst toegevoegd. Met slechts één druk op de knop leg je contact. Het vervolgproces is overzichtelijk; ‘winner’, ‘call back’, ‘loss’, of ‘archive’. En na het telefoontje wordt automatisch de volgende lead voor jouw verkoopmedewerker naar voren gebracht. Daarbij zorgen wij voor overzichtelijke rapportages per medewerker. Zo heb je perfect zicht op de stand van zaken en de mogelijkheden voor verbetering van het proces.

Transparantie in cijfers
Jouw succes is ons succes. Daarom ondersteunen we je waar het maar kan. Met maandelijks rapportages blijf je van onze werkzaamheden op de hoogte. Desgewenst achterhalen we samen hoeveel leads de overstap naar jouw klantenbestand maakten. En we stellen kosten-batenanalyses op, zodat je heel concreet weet wat onze samenwerking je oplevert. Dacht je dat dat alles was? Dan heb je het mis. We gaan immers nóg een stap verder. En wel in de vorm van onze klantsuccesmedewerker. Zij geeft je allerhande nuttige tips en tricks rond leadopvolging en salesafspraken. Zo blijf je gemotiveerd om adequaat te handelen en zorgen we samen voor het hoogst haalbare resultaat.

Zelf starten met Online Marketing via Fitleads?
Dan is dit het perfecte moment, want wie jarig is trakteert! Enkel op de FitFair krijg je 8 weken gratis cadeau! 2 maanden gratis online marketing! Bezoek ons op stand 75 en claim je deal. (Taart voor Tim wordt gewaardeerd)
 
Auteur

Jeroen Gerats