5 april 2022

FIBO, jouw kennis – Booster!

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
5 april 2022
FIBO: Meer oriëntatie, meer input: op FIBO 2022 gaan we samen met jou op ontdekkingstocht door de beurshallen. Onze rondleidingen zijn gratis en brengen je, afhankelijk van de focus van de rondleiding, naar onze exposanten op het gebied van fysiotherapie, achtergrondmuziek of wellness en hotelwezen. Onze deskundige gids leidt u feilloos naar geselecteerde bedrijven, die hun productinnovaties aan u presenteren en beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden.

! Het startpunt voor de Rondleidingen op het gebied van bijvoorbeeld fysiotherapie is het Meeting Point Health & Wellness. De BGM- en DGSP-tours starten bij het Fitness & Health Forum. Schrijf je nu in voor onze gratis rondleidingen via de website.
Het aantal deelnemers per rondleiding is beperkt tot 25. Let op: deelname aan de Rondleidingen is alleen mogelijk met FIBO Ticket.

Bestel je ticket via deze banner!


*Actuele COVID maatregelen, tekst website FIBO:
Aanbeveling om een ??masker te dragen
We doen ook een beroep op de persoonlijke verantwoordelijkheid van elk individu en raden het dragen van een medisch masker aan - voor uw eigen bescherming en vooral om mensen te beschermen die bijzonder risico lopen.
3G-regelgeving
Om alle deelnemers te beschermen, houden we ons aan een 3G-regelgeving. Toegang tot FIBO 2022 is dan ook exclusief voor mensen die hersteld zijn van Corona, volledig zijn ingeënt of getest.

Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

FIBO

Laatste artikelen van dit bedrijf