3 maanden geleden

Snapchat en Basic-Fit lanceren AR-bodytracking

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
3 maanden geleden
Snapchat en Basic-Fit hebben, samen met productiepartner GoSpooky, een nieuwe Lens uitgebracht waarmee je korte workouts kunt doen, wanneer en waar je maar wilt – thuis, in het park of zelfs op het strand. Deze full body tracking Lens volgt je lichaamsbewegingen en houdt de herhalingen van elke oefening bij, waardoor de training in feite gamified wordt.
 

Bestel je ticket via deze banner!


Je kunt kiezen uit drie oefeningen; squats, knee lifts en lunges. Voor iedere sessie heb je 10 seconden en een totale ‘workout’ duurt slechts 30 seconden. Je kunt je oefeningen opnemen en die opnames vervolgens delen met je vrienden en ze oproepen het ook eens te proberen. De Snapchat-lens wordt internationaal uitgebracht in alle huidige markten van Basic-Fit: Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Luxemburg.

 

Polina Boykova, Social Media Specialist Basic-Fit: “We zijn bij Basic-Fit altijd op zoek naar nieuwe trends, daarom is het gebruik van de AR-bodytrackingtechnologie een geweldige kans voor ons. Snapchat is een fantastischplatform voor Basic-Fit gezien de technologische vooruitgang op het gebied van AR-technologie en waarmee zij goed inspelen op onze doelgroep – zo kunnen zij op een leuke en speelse manier in contact komen met ons merk. Wil je sporten, maar heb je niet de apparatuur en motivatie om dit te doen? Met de nieuwe Snapchat-lens van Basic-Fit heb je een full body tracking-workout binnen handbereik, altijd en overal."
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf