4 maanden geleden

Bart Colombie van de European Fitness Academy introduceerde onlangs How Fit is Belgium?

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
4 maanden geleden
De zaakvoerders van de 54 erkende fitnesscentra voor het Nationaal Fitheidsonderzoek hadden aan de burgemeester van hun gemeente gevraagd om op vrijdag 25/02 de Kick-Off te doen voor How Fit is Belgium?
Dit was echt een hartverwarmend succes. De burgemeesters namen het voortouw in deze campagne die de burgers moet helpen om te starten met regelmatig gezond sporten.

In de fitnesscentra werd een korte toespraak gehouden met als titel “Impact van beweegachterstand op de gezondheid’

Volgens de beweegrichtlijnen van het WHO (World Health Organisation) moet elke volwassene 2X per week aan fitness doen (kracht en cardio training). Wie dit niet doet loopt beweegachterstand op en zal te maken krijgen met gezondheidsbedreigende stoornissen zoals overgewicht, depressie en rugklachten.
Met het 5 weken fitheidsonderzoek zullen we bewijzen dat die beweegachterstand snel kan ingehaald worden en dat we sterker, fitter en gezonder kunnen worden.

Bestel je ticket via deze banner!


Na deze toespraak voegden meerdere burgemeesters de daad bij het woord. Ze moedigden alle inwoners aan om deel te nemen aan het 5 wekenonderzoek en zullen zelf ook meedoen!
Burgemeester Dirk De fauw (Brugge) sprak de bevolking toe via een krachtige video oproep: https://www.nationaal-fitheidsonderzoek.be/wp-content/uploads/2022/02/Brugge-Burgemeester-De-faw-How-Fit-Is-Belgium-.mp4

European Fitness Academy brengt met het 5 weken fitheidsonderzoek een laagdrempelig en wetenschappelijk onderbouwd startaanbod. De campagne krijgt een boost via pers en media. Via advertenties op sociale media stromen de leads binnen in de fitnesscentra. De fitnesszalen lopen vol met gemotiveerde starters. Dit doet deugd aan fitness België! Zie artikel HLN.be

Voor meer foto’s zie de Wall Of Fame:  https://www.nationaal-fitheidsonderzoek.be/wall/

Fitnesscentra die meer info wensen over de campagne ‘How Fit is Belgium?’ kunnen zich hier aanmelden: https://www.nationaal-fitheidsonderzoek.be
 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf