24 january 2022

Rustwat verlaat de Urban Gym Group

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
24 january 2022
Per 1 februari treed Michael Rustwat terug als Managing Director van de Urban Gym Group van Marjolijn Meijer en Jordy Kool. Rustwat trad in 2017 in dienst als eindverantwoordelijke voor de groei van de clubs, de operationele aansturing, marketing, backoffice en HR. Hij was mede verantwoordelijk voor de explosieve groei van 6 naar 21 TrainMore clubs en daarnaast per januari 2021 als MD verantwoordelijk voor de aansturing van HighStudios.

Rustwat nam zijn functie in 2017 op en zegt dat hij na 5 mooie en intense jaren een aantal maanden gaat genieten van een sabbatical en mooie reizen gaat maken. "Ik heb 5 jaar met hart en ziel voor TrainMore gewerkt en veel energie gehaald uit het opstarten van nieuwe clubs, het uitzetten van nieuwe concepten en het aantrekken van de juiste mensen waarmee we vele successen hebben behaald." 

Rustwat: "De samenwerking met Marjolijn Meijer, Barbara den Bak en Jordy Kool is erg goed en we gaan dan ook op zeer goede voet uit elkaar. Ik sluit niet uit ook in de toekomst voor een van de andere bedrijven van Jordy en Marjolijn aan de slag te gaan." 

Rustwat maakte eerder naam bij Fit For Free/SportCity waar hij tussen 2007 en 2017 als COO mede verantwoordelijk was voor de groei van 8 naar 80 clubs.

 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf