2 jaar geleden

De fitness en health industrie in crisis of juist vol met kansen?

2 jaar geleden
We leven in een nieuwe wereld waarin resultaat centraal staat. De gemiddelde trainer en coach heeft natuurlijk de intentie om met cliënten te komen tot goede resultaten. Echter is het hebben van de juiste intentie niet voldoende, zo blijkt. Want laten we eerlijk wezen het grootste deel van de mensen die traint in een fitnesscentrum, of zelfs werkt met een Personal Trainer bereikt de gestelde doelen niet. Er wordt geen echte impact gemaakt op de levenskwaliteit van mensen, dus haken ze na verloop van tijd weer af.

Ondernemers en zelfstandigen in de Health & Fitness industrie moeten aan de voorkant veel moeite doen om mensen binnen te halen terwijl aan de achterkant de deuren wagenwijd openstaan en leden steeds opnieuw weer afhaken. En als we heel eerlijk zijn is dit geen gevolg van Covid, maar speelde dit ook voor 2020 al. Covid heeft zaken wereldwijd alleen maar blootgelegd en naar de oppervlakte gebracht. Wat niet werkte, werkt nu nog minder. En wat wel werkte, werkt nu nog beter.

Wat werkt wel en waar liggen de kansen?
Er is een krachtige stroming op aan het duiken in onze industrie, de komst van serieuze hardcore Performance Coaches is een feit. Een Performance Coach is een buitencategorie in de wereld van training en coaching. Deze coaches creëren namelijk daadwerkelijk resultaat, en dat ook nog eens in bijzonder korte tijdframes. Er zijn veel mensen meer dan bereid om te investeren in resultaat. Om te investeren in een coach die daadwerkelijk een grote impact maakt op de levenskwaliteit en prestaties van zijn/haar cliënten. Mensen zijn echter minder dan ooit bereid om te betalen voor gebakken lucht, loze beloftes en mooie verhalen. De kansen liggen voor het oprapen voor hen die bereid zijn eerlijk naar zichzelf te kijken en als echte volwassenen het speelveld opnieuw te betreden.

Impact maken
Om een grote impact te maken op de resultaten van je cliënten moet je bijzonder competent zijn. Terwijl Performance Coaches extreem competent en succesvol zijn, worstelen de meeste andere coaches en trainers alleen al met het op orde krijgen van hun eigen bedrijf. Laat staan dat ze een grote impact kunnen maken op hun cliënten.

Let’s face it, er is een einde gekomen aan het tijdperk waarin we wegkomen met middelmatigheid. Het speelveld is vrijgemaakt voor de Professional die bereid is een heel nieuw spel op te bouwen.



Performance Project
Volgens Inner Stance zijn er 9 kerncompetenties waar een Performance Coach over moet beschikken om te komen tot een succesvol en krachtig leven, voor jezelf én voor anderen.

Middels Performance Project geeft Inner Stance je direct inzicht in deze competenties. Je krijgt de kans om voor jezelf in kaart te brengen waar je momenteel staat, wat goed werkt voor je, en vooral waar je in moet gaan ontwikkelen om tot echt succes te komen in deze turbulente tijden binnen onze mooie industrie.

Performance Project praktische informatie:
  • Initiatief van Inner Stance
  • Volledig online en kostenloos
  • 9 weken lang - donderdags van 15.00 tot 16.00 uur
  • Start 20 mei 2021
Onderneem nu actie en ben erbij: www.innerstance.com/performance-project

performance projectInner Stancecoaching
Gerelateerde artikelen