2 jaar geleden

Fight the crisis: 7 exclusieve masterclasses gratis!

2 jaar geleden
Branchevereniging NL Actief vormt één front met haar kennispartners, betrokken leveranciers en belangenverenigingen en biedt fitnessondernemers  7 exclusieve online masterclasses GRATIS aan. VOL = VOL.
 
Hoewel de coronacrisis het belang van een gezonde leefstijl onderstreept, zijn de deuren van de clubs al geruime tijd gesloten. Hierdoor staat de branche zwaar onder druk. Ruim 30% van de leden heeft haar lidmaatschap opgezegd. En als in mei de deuren wel weer open mogen, dan zijn die zorgen ook nog lang niet weg.
 
Branchevereniging NL Actief vormt één front met haar kennispartners, betrokken leveranciers en belangenverenigingen en voelt zich verantwoordelijk om onze achterban de beste kennis en tools te geven om deze crisis te overleven en hier beter uit te komen. Vanaf 12 mei a.s. verzorgen we 7 exclusieve online masterclasses speciaal voor fitnessondernemers.
 
Dit betekent GRATIS kennisdeling van het hoogste niveau en praktische tips die je direct kunt vertalen naar jouw eigen onderneming. 
 
Ga het gevecht aan en zorg dat je de crisis de baas wordt.

Instromen is mogelijk vanaf ieder moment!
 
VOL = VOL
 
INSCHRIJVEN
Fight the crisis bestaat uit 7 gratis online masterclasses met de volgende thema's:

Masterclass 1: Crisis & Financieel Management 
Woensdag 12 mei 10.00  13.00 uur
De do's en don'ts van crisismanagement; hoe houd je voldoende liquiditeit, waar sta je nu echt, het nut van het werken met een begroting, hoe maak je een exploitatiebegroting met liquiditeitsprognose en doelen stellen.

Spreker: Rene Wantzing – specialist op het gebied van bedrijfsstrategie & crisismanagement

Masterclass 2: Beleid & Strategie (Het maken van keuzes)
Zaterdag 15 mei 13.00  16.00 uur
Bepaal nu hoe jouw toekomst eruit moet zien. Er doen zich altijd kansen voor, maar welke pak jij? Ga aan de slag met jouw positionering, aanbod, prijsstrategie en het creëren van draagvlak.
Exclusief voor clubmanagers wordt er een aanvullende korte sessie aangeboden. Tijdens deze sessie gaan we in op een drietal interne processen, die een snelle weg zijn naar meer winst: 
  1. Klantbehoud
  2. Leadafhandeling
  3. Sales
Spreker: Rene Wantzing – specialist op het gebied van bedrijfsstrategie & crisismanagement

Masterclass 3: Marketing 
Donderdag 20 mei 10:00  13.00 uur
Hoeveel winst zit er nog verborgen in jouw onderneming? Ga op het gebied van (online) marketing aan de slag met positionering, het vermarkten van jouw propositie en zorg daarbij voor het juiste fundament om nieuwe leden aan te trekken. 

Spreker: Rick Aarsman – specialist op het gebied van marketing in de fitnessbranche.

Masterclass 4: Sales als de clubs weer open mogen!
Zaterdag 22 mei 13.00  16.00 uur
Op het moment dat de fitnessclubs binnen weer open mogen, breekt voor de branche een cruciale fase aan. Welke keuze gaan leden maken die momenteel geen lopend lidmaatschap bij een fitnessclub hebben? Hoe kun je ze voor jouw club winnen met een goede sales structuur? En hoe zorg je dat een klant start met het juiste lidmaatschap dat past bij de behoefte en de doelen van die klant? In deze salestraining krijg je direct toepasbare tools en tips die je samen met je team kunt inzetten.

Spreker: Joris Kooter -– specialist op het gebied van sales binnen fitnessclubs & fysiopraktijken

Masterclass 5: Personeelsmanagement
Donderdag 27 mei 10.00  13.00 uur
Goed personeel is key! Ze zijn immers het gezicht van jouw onderneming en staan met de voeten in de klei. Tijdens deze masterclass ga je onder andere aan de slag met personeelsmanagement, communicatie en empowerment, de service profit chain, NPS en hospitality.  

Spreker: Richard van Riel – specialist op het gebied van personeelsbeleid & hospitality bij fitnessclubs

Masterclass 6: Productmanagement
Zaterdag 29 mei 13.00  16.00 uur
Cash is KING, zeker in tijden van crisis waarbij elke euro belangrijk is. Ga aan de slag met concrete acties op weg naar snelle cash. Tijdens deze masterclass bekijken we de trends en ontwikkelingen en hoe je hierop kunt inspringen. Van fitness, groepslessen, PT en Small Group PT tot functional training, wearables, fysiotherapie en blessurepreventie, de fitnessprofessional van de toekomst, een leven lang leren, productontwikkelingen en tools.

Daarnaast ontvang je allerlei bruikbare informatie over diverse subsidieregelingen die je als fitnessondernemer kunt aanvragen. 

Sprekers: Jelmer Siemons, Michel Looye, Marc Neijland, Rob Trousselot, Sebastiaan Visscher, Gillian Franje – specialisten op het gebied van productmanagement & subsidieregelingen binnen de fitnessbranche.

Masterclass 7: Clubinrichting & Beleving 
Maandag 31 mei 10.00 – 13.00 uur
Nieuwe (jongere) doelgroepen hebben andere behoeftes dan hun voorgangers. Hoe speel je hierop in met de inrichting van jouw onderneming? En welke segmenten dien je te faciliteren om een optimale beleving te creëren? Tijdens deze masterclass gaan we onder andere in op het belang van sfeer en beleving, de bouw van een concept in plaats van losse producten, de invloed van social media op hoe jouw klanten willen trainen en succesvolle fitnessconcepten. 

Spreker: Roel Vaessen – specialist op het gebied de ‘Look & Feel’ bij fitnessclubs
Meer informatie en inschrijven
NL start2moveClubJoyHidden Profits Marketing
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

NL Actief

Laatste artikelen van dit bedrijf