3 jaar geleden

Hoe geef jij waardering aan jouw team?

3 jaar geleden
Als ondernemer in de fitnessbranche heb je dagelijks te maken met veranderingen, kansen en uitdagingen. De Fitnesswereld verandert namelijk in een sneltreinvaart. De grootste uitdaging vandaag de dag is klantenbehoud en goed gemotiveerde, professionele medewerkers die een werkelijke bijdrage leveren aan je doelstellingen en aan klantbehoud/ uitbreiding.

Medewerkers voelen zich gewaardeerd wanneer hun talent doorontwikkeld kan worden binnen de organisatie en wanneer er ruimte is voor employ, opleiding, scholing of cursus.

Lifelong Learning Academy
Start2Move heeft met de Lifelong Learning Academy een platform ontwikkeld die je helpt bij het ontwikkelen, motiveren en binden van je medewerkers. Voor een vast (laag) bedrag per maand word je als werkgever ontzorgd ontzorgen, om je team maximaal te laten presteren.

Lees de brochure voor meer informatie over de Lifelong Learning Academy en de motivatie van Start2Move om deze op te zetten, wat de academy voor waarde kan toevoegen voor jou als ondernemer en hoe je jouw medewerkers op een leuke, eenvoudige en flexibele wijze kunt laten studeren.

Bekijk hier de brochure.



 
Leven lang lerenLifelong Learningstart2moveeducatieopleiding
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Start2Move

Laatste artikelen van dit bedrijf