3 jaar geleden

BlackBoxAcademy verzorgt in het nieuwe jaar opnieuw mooi aanbod masterclasses

Hannah Jonker
Redacteur
3 jaar geleden

Ook in 2021 zetten wij ons in, om fitness- & healthprofessionals te voorzien van kennis om te groeien. En wij starten het eerste kwartaal direct met een mooi aanbod masterclasses.
Ondersteund door de nieuwste publicaties van BlackBoxPublishers en gast sprekers met veel praktische ervaring om case studies te delen. Waaronder Emma Barry, Tom Moos & Guy van der Reijden.

Masterclass Fitness Intermediairs

Als ondernemer in de finessbranche heb je ongetwijfeld het een en ander gehoord of gelezen over fitness aggregators/intermediairs. Op donderdag 4 maart brengen wij jou op de hoogte over alles wat je zou moeten/willen weten met betrekking tot fitness intermediairs!

  •     Maar hoe zit het nu precies?
  •     Wat doet een fitness intermediair?
  •     Wat zou een voordeel van samenwerken met fitness aggregators kunnen zijn?
  •     Wat zijn de ervaringen van andere fitness ondernemers met dergelijke partijen?
  •     En brengen aggregators meer geld in het laatje?

Inclusief presentatie door Guy van der Reijden (ervaren, fitness entrepreneur en eigenaar van Personal Training studio’s 3SIXTY5 en boutique studio’s PLTS.

Online masterclass - Covid impact on boutique studio's

  • Presentatie (in het Engels) door Emma Barry (boutique expert, trendwatcher, speaker, ‘fluent in what happens NEXT in fitness!’) bestaande uit twee delen:

1. Inzicht en delen van ervaringen van de wereldwijde impact van Covid-19 op fitnessclubs en boutique studio’s. Inzicht in de verschillende aanpakken en succesformules tijdens lockdown en heropening.
2. Future perspectives: hoe heeft Covid-19 boutique studio’s veranderd? Wat kun je in de toekomst anders aanpakken/aanbieden? En hoe kun je nu/straks weer geld verdienen?

  • Presentatie door Toom Moos (eigenaar & bedenker Saints & Stars)

Saints & Stars, zijn leading boutique studio’s in Amsterdam. Tom vertelt over zijn ervaringen, inzichten, tips en valkuilen. Hoe pakt Saints & Stars de coronacrisis aan en wat zijn de toekomstplannen?

  • De presentatie vindt online plaats (via zoom).
  • Inclusief de nieuwste onderzoeksrapportage van BlackBoxPublishers genaamd Fitness Covid-19 Markt & Trend Rapport t.w.v. € 67,50
  • Na het volgen van de online masterclass zit je boordevol kennis en nieuwe ideeën om van jouw club/studio weer een winstgevende onderneming te maken!

Meer info: www.blackboxacademy.nl

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

BlackBoxAcademyGuy van der ReijdenEmma BarryTom Moosmasterclasseducatie
Gerelateerde artikelen
Auteur

Hannah Jonker