3 jaar geleden

Life Fitness voegt twee nieuwe roeimachines toe aan de Performance Training lijn

3 jaar geleden
Life Fitness heeft vandaag, maandag 16 november, Heat Row en Heat Performance Row gelanceerd, twee krachtige nieuwe roeimachines die zijn ontworpen om de roeibeleving voor alle gebruikers te verbeteren. Life Fitness Heat Rowers zijn voorzien van een strak en modern design en heeft veel gebruiksvriendelijke functies die voorzien in de trainingsbehoeften van clubs en sporters. 

De Life Fitness Heat Row legt de nadruk op gebruiksgemak met snel loslatende voetstraps en een 300-graden weerstandsknop die toegankelijk is vanuit de startpositie. Weerstand wordt geleverd door middel van lucht- en magnetische overlay, hiermee wordt aan beginnende gebruikers een breder scala aan weerstand geboden waardoor zij helemaal tot het uiterste kunnen gaan. De intuïtieve functies van de Heat Row maken het daarnaast voor instructeurs mogelijk om een small group training te optimaliseren met een eenvoudige programmering voor alle sporters.

De Life Fitness Heat Performance Row bevat alle functies van Heat Row, maar met een uitgebreidere digitale ervaring die is ontworpen voor elite training. De verbeterde WattRate® TFT-console biedt gebruikers nauwkeurige feedback en programming met opties voor Training, Vergelijking en Techniek. Programma's zoals Race a Distance of Race a Friend gebruiken gamificatie om sporters op een leuke en meeslepende manier te motiveren. De Heat Performance Row bevat ook bedieningsknoppen op het handvat om het display op de console snel te kunnen veranderen.



"Met de nieuwe Heat Rowers wilden we gestroomlijnde performance rowers creëren die sporters inspireren hun grenzen te verleggen", aldus Dan Wille, Global Vice President of Marketing and Product Development, Life Fitness. "We streven er altijd naar om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en dat betekent dat we nieuwe producten moeten ontwikkelen die gedreven worden door de laatste trainingstrends. Performance training in combinatie met het gebruik van roeimachines blijft populairder worden bij zowel individuen als in groepsverband. We wilden een hoogwaardige oplossing ontwikkelen met een eye-catching design om de roeibeleving naar een hoger niveau te tillen, en de Heat Rowers maken dit waar".

De moderne en krachtige Heat Performance Row en Heat Row zijn op maat gemaakt om sporters van alle niveaus in elke trainingsomgeving te motiveren. Klik hier om de Life Fitness Heat Rowers te bekijken

 

roeimachineroeienLife Fitness
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Life Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf